![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak, nē, man ir hc imunitāte. Laikam jānoslauka istabā putekļi, citādi vairs neko nevarēšu tur atrast.
Cilvēks zem manis ir slightly pissed off -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Drīzāk visa mana klase ir slightly pissed off, jo biju nobastojis 4 stundas un atnāku uz pēdējo lai uzrakstīt kontroldarbu. Skolotāja ieliek 10, neņemot vērā ka biju nobastojis 4 stundas. <.<
Cilvēks zem manis ir arī dabūjis labu atzīmi. This post has been edited by Pj..: Feb 5 2009, 19:21 -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
BULLSHIT!!!!
cilveks zem manis doma tapat -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jup.
Cilvēks zem manis prāto par to, vai korvalovs viņam līdzētu -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pakasa aiz auss... moš vajadzētu pēc šīsdienas adīšanas maratona (man būs zaļa mice!!!)...
cilvēks zem manis reizēm mēdz sev kko uzadīt... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Biežāk citiem nekā sev.
Cilvēks zem manis šai forumā vairs bieži nenāk |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Šad tad ienāku. Izliekos, ka man ir sociālā dzīve internetā.
Cilvēks aiz manis nezin, ar ko parunāties, bet gribas. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vienmēr var rast cilvēku,ar kuru gribas papļāpāt.
Cilvēks aiz manis svešiniekam bieži atklāj personiskas lietas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Kas vispār mūsdienās skaitās personisks?
Cilvēks zin kas ir analogais un digitālais signāls -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
noo you!!
Cilvēks zem manis viegli izkļūst no nepatīkamas situācijas. ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nemāku,kliboju.
Cilvēks aiz manis tāpat vien klibo. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, toties man krakšķ ceļgali, potītes un kāju pirksti. Ja tā padomā, tad man krakšķ pat mugurkaula skriemeļi, bet klibot vēl nekliboju.
Cilvēks aiz manis ēd veselīgu un sabalansētu uzturu. Nevaru saprast, kā man organismā trūkst. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... es reizēm pat teju nedēļu neēdu, toties nākamajā savukārt ņemos patērēt teju jebko ēdamu, kas nāk redzeslokā
![]() ![]() ![]() cilvēkam zem manis locītavas nekrakšķ -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Bikiņ jau krakšķ - pirksti un spranda - tas jaunības nepareizo trenniņu ietekmē.
Cilvēku zem manīm šodien priecē saulainais laiks -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pj.. |
![]()
|
Šodien jā.. Mmm.. tikai nez kpc PJejs tup mājas, kad viņam jābūt skolā? (hehe sāku runāt 3ešajā personā :3)
Cilvēks zem manis mēdz ieslēgt radio un uzreiz sākas tā "saldo" mūzika, tad izslēdz to ar --> -_-'' tādu ģimi.. (same here <.< ) This post has been edited by Pj..: Feb 9 2009, 13:08 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 June 2025 - 08:50 |