![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Es vienkārši neklausos tādas radiostacijas, kurās skanētu "saldo" mūzika.
Cilvēks aiz manis nepavada ne dienu, neuzrakstot un nenosūtot vismaz vienu SMS. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir gan tāda deina nedēļā - saucās - svētdiena p.s. šajā dienā es arī telefona zvanus ignorēju.
Cilvēks zem manīm gan atbild uz visiem tel.zv. sms utt. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Es vienkārši neklausos tādas radiostacijas, kurās skanētu "saldo" mūzika. heh, es nevarēju gan atrast nevienu kur nav :X Jā atbildu!!! Cilvēks zem manis pieceļās no gultas bez modinātāja.. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, parasti nepieceļos arī ar modinātāju vai trim.
Cilvēks aiz manis lieto Last.fm -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es lietoju wmp xD cuz I'm g33k
Cilvēku zem manis vakarnakt kā trieka skāra atklāsmes gaisma. Un vēl, šodien viņš izjuta katarsi skaistu cilvēku pētīšanas rezultātā -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Naktī saldi gulēju un bija viss vienalga līdz brīdim kad bija jāceļās uz darbu.
Cilvēks zem manīm grib kellogs tos saldos ar tīģeri virsū ![]() This post has been edited by Spectre: Feb 10 2009, 10:52 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē, tos ar lāci!
Cilvēks aiz manis ēd rozīnes -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man viņas ne pārāk...
cilvēks zem manis uzskata, ka bezsaimnieka kaķi ir pašpārliecinātāki un foršāki kā dīvānu dekorācijas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Naah..
Cilveeks zem manis ir saldskaabs. :3 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ah? nē, esmu tāds pats kā visi - pēc gaļas
![]() cilvēks zem manis nekad nav pagaršojis pats savas asinis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
Tādi arī ir ? NAV - šis apgalvojums ir krietni pamatots, kad piena zobi krīt ārā - nu Jums kļuva skaidrs.
Cilvēkma zem manīm patīk skatīties AMV -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pj.. |
![]()
|
What a shame, I don't know what's that...
![]() Cilvēks zem manis labāk runā angļu valodā nekā latviešu valodā.. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
sarunvalodas skilli ir atkariigi tikai no prakses, saprotamu iemeslu deelj minimaalistiskas dziivojot sheit. bet domaaju, arii lasiishana vareetu nebuut 100% on par with latvian/russian skills.
cilveeks zem manis ir teereejis/plaano teereet lielu summu audio sisteemas iegaadei P.S. AMV - anime music video, anime kadri samikseeti ar kaadu muuzikas gabalu. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Nē, man tāpat ir labi, bez audio sistēmas
Cilvēks zem manis ir gājis/absolvējis mūzikasskolu -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
nee, mani taadaa nepienjemtu, lai kaa es gribeetu, (kur nu veel absolveejis
![]() cilveeks zem maniim ir apkarauts ar visaadiem nepabeigtiem un puspiebeigtiem darbiem , bet nav laika tiem, jo apkrauts arii ar jaunajiem |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 June 2025 - 04:38 |