![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Tu vari iedomāties cik daudz man krūžu no tējas nav izmazgātas? (hehe, nezinu kapēc, bet ņemu visu laiku jaunu krūzi priekš tējas)
Cilvēks zem manis nelasa cilvēku atbildes uz jautājumiem šitajā spēlē ![]() -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
(ek, nepaspēju xD)
nepareizi. es lasu gan. ![]() cilvēks zem manis kādreiz ir kādam salauzis degunu This post has been edited by Nerine: Feb 10 2009, 21:25 -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Naah, esmu miermīlīgs zvēriņš...
Cilvēks zem manis visu laiku runā sarkasmāa.. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm.. cenšos no tā ārstēties. Un no cinisma arī.
Cilvēks zem manis ir maigs un pūkains -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
Hmm.. cenšos no tā ārstēties. whaay, that's like soo cool! neezinu ^^;; Cilvēks zem manis ir gudrs geogrāfijā..? (orly) -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Varu parādīt kartē,kur ir Latvija.
Ar to pietiek. Cilvēks aiz manis nezin,kur atrodas Latvija. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
4 stāvus zem manis
cilvēks zem manis traukus mazgā pirms nevis pēc ēšanas. ir man tāds nesievišķīgs niķis... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm.. tad, kad man žēl piesmērēt jaunu šķīvi un izlietnē kaut kas mirkst, tad jā.
whaay, that's like soo cool! Nezināju. Man likās, ka sarkasms reizēm rada saskarsmes problēmas. Laikam mans sarkasms izklausās pēc patiesības. Cilvēks zem manis priecājas par padarīto un vēl nepadarīto darbu (Damn, esmu apkrauta) -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ir 10 no rīta un tik tiešām daudz jau ir izdarīts un daudz vēl jāizdara
![]() Protams ka priecājos no mana padarītā darba daudzuma ir atkarīga mana prēmija, es besos, kad nav ko darīt ![]() Cilvēks zem manīm nespēj piefiksēt cik ātri skrien darba nedēļas šogad -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pj.. |
![]()
|
actually es tās skaitu līdz nākamam brīvlaikam. Skaitot es visu laiku domāju par laiku - tpc laiks man ļoti ilgi stiepjās D:
Cilvēks zem manis ir tagad garais starpbrīdis.. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nē, cilvēks zem tevis ir tagad brīvdiena pie zāļu skapīša.
Cilvēks zem manis ēd ar karotīti. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, ar dakšiņu
cilvēks zem manis ēd ar nazi -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, tas ir nepieklājīgi.
Cilvēks aiz manis ir histērisks. I'm single for... five minutes now. Congratulate me. I hope it never changes. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
FuschichO |
![]()
|
Kāds tam sakars ar būšanu vienam?
Jā, es mēdzu būt histēriska, tikai neviens to nezin. Ar histēriskumu var saprast smiešanos un raudāšanu reizē (bet ne no laimes) vai vienkārši šizofrēnisku stāvokli. Lūk, piemēram, kad esmu viena. Tad es varu smieties, dziedāt, dejot, kliegt un darīt visu, visu stulbāko. Man liekas, mūsdienās.. vai tad tas ir dīvaini? Cilvēku zem manis vakar intervēja vai filmēja -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē!
Sakars ar vienam kļūšanas procesu. Cilvēks aiz manis dāvina citiem jubilejās dāvanas ar nokavēšanos. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 June 2025 - 04:38 |