![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Well,viss forums ir pančis. What to face,anyway?
Cilvēks aiz manis nenoliedz,ka otaku svilpo vējš. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Jau vairāk kā gadu svilpo.
Cilvēks aiz manis domā, ka ir gana kruts otakietis. -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas nozīmētu, ka esmu nekas laikam.
Cilvēks zem manis šodien smagi pārēdās -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, bet labi paēda gan...
![]() cilvēks zem manis nav -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ja Suzumiya Haruhi izdomās ka man nav jābūt tad manis nebūs untill that moment i AM
![]() Cilvēks zem manīm joprojām fano par The Melancholy of Suzumiya Haruhi (es jā - vakar vēlreiz nolūrēju visu ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Diemžēl, vai par laimi, bet nē.
Cilvēks aiz manis grib sev mājās kaķi. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nē.
cilvēks zem manis nav jau kādu mēnesi redzējis nevienu anime. -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tieši tā
Cilvēks zem manis ienīst savu iPodu, jo tas mūžīgi niķojas. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
man nav ipods
![]() ![]() Cilvēkam zem manīm ir zili mati un rozā nagi ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas gan būtu vareni, es tad laikam izceltos vairāk, bet nē. Uz manas planētas cilvēkiem pārsvarā ir zaļgani mati.
Cilvēks zem manis zin kādu labu, jauku, ne īpaši dārgu pirti -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Jā, zinu. 5m no mājas. Ļoti lēta.
Cilvēkam zem manis ir labas attiecības ar tehniku in general. -------------------- ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
ja man tā apniktu es to nespēlētu T_T
Cilvēks zem manis pārspīlē ar ''face emotions'' [nu kipa ":)" ";(" "xD"] -------------------- |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
X_X ? >_> es nepārspīlēju, vismaz es tā domāju līdz brīdim, kad mani sāka vienā chat room parodēt inventojot jaunus smailiņus XD Anyway ...
Cilvēks zem manis pārspīlē, darot kko citu. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
noteikti - mūždien pārmēru satraucoties par to, ka nu gan esmu savārījusi baisās ziepes un visi par mani ņirgāsies... bet parasti izrādās, ka neviens pat nav pamanījis
![]() cilvēks zem manis piekrīt, ka pēc Mērfija likuma sanāk, ka cilvēkam ar pašnāvnieciskām tieksmēm ir lielākas iespējas izdzīvot situācijās, kurās viņi ir tas kāds, kam jāuzupurējas pārējo labā (nu, piemēram, ja visiem nav vietas glābšanas laivā vai tamlīdzīgi). nejaušas pārdomas apcerot "Nāves ēnā" -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Nezinu kas īsti ir Mērfija likums, un slinkums google to.. Bet nepiekritu gan! Kpc ir lielākas iespējas izdzīvot ja ej nāvē?(tb ļoti bīstamās situācijās? :X)
Cilvēkam zem manis tagad ir spantāna ekstrosensionāla eksplozija lai varētu pareģot KUR PIE VELNA ir mana bioloģijas grāmata ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 22:46 |