![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
aizkritusi aiz gultas.
cilvēks zem manis bieži cieš no Mērfija likuma - http://fizmati.lv/zinas/citas_temas/mazliet_no_merfija -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es neciešu. Es to izmantoju.
Cilvēkam zem manis no galvas pil kaut kas sarkans -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tad kad esmu dušā man no galvas tek ārā sarkan ūdens jeb ūdens+matu krāsa
Cilvēks zem manis labprāt tagad notiesātu kādu ābolu. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jāb.. Tikai slinkums iet uz neldu pirkt.
Cilvēks zem manis runā angliski labāk nekā viņa skolotājs angļu valodā.. (giggle) -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Nah, šausmīga gramatika un izruna lol.
Cilvēks aiz manis dzīvo vismaz 2 kilometru attālumā no tuvākā pārtikas veikala un pašlaik mocas izsalkumā. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, pāri ielai ir lielveikals.
Cilvēks aiz manis šodien piedzīvoja straujas garstāvokļa maiņas. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Jā, tieši tā.
Cilvēkam zem manis ir Oxford Japanese dictionary. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ne. tikai jau tuksha henessy pudele
![]() cilveeks zem manis miil viinus |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nēeee. Mana garšas izjūta nav pārāk izsmalcināta, varētu man uzbērt uz ķieģeļa garšvielas un uzlikt majonēzi, nosaukt to par fileju, un droši vien arī noticētu, tāpēc man visi vīni garšo vienādi un par vīnmīli nevaru saukties.
Cilvēks zem manis labprātāk dzer kaut ko saldu un sīrupainu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Liek vermutu? Jā, Tur totāli nejūt alko garšu.
Cilvēks zem manis cīnās, lai nesalūztu -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis ies uz apocalyptyca konci.. -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Bāc, TIK ĻOTI GRIB bet nav naudas :x
Cilvēks zem manis nevar(drīzāk negrib) piecelties no rītiem.. Un ja viņu mēgina piecelt viņš kliedz virsū.. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Sen tā nav bijis. Laikam visiem apnicis, ka kliedzu virsū.
Cilvēks zem manis smēķē katru dienup -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
diemzheel.
cilveeks zem manis ir kraasojis kaadreiz matus. |
Patachan |
![]()
|
Esmu gan XD
Cilvēks zem manis dzīvo pieliekamajā kambarī. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 17:18 |