![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nop, istabas stūrītī gan.
Cilvēks aiz manis ir maksājis soda naudu. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
shogad pat 2x
![]() cilveeks zem manis ir aizrautiigs makshkjernieks |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pavasaris, vasara un rudens. Ziemā to sēdēšanu uz ledus ar mirmišku es gan nesaprotu
![]() ![]() Cilvēks zem manīm ir makšķerējis ar nelegāliem līdzekļiem -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Laikam nē, radi gan, tikai vienīgais laicīgi jāizvelk ārā, savādāk vienīgais ko izvilksi ir vēži. Es makšķerēju ar parasto standarta makšķeri, agrāk bērnībā ar kociņu, striķīti, slieku un āķīti.
Cilvēks zem manis arī makšķerē. -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nē.
Varbūt, kad būšu vecs večuks un galīgi nebūs nekā interesantāka, ko darīt, pievērsīšos šai .. konstruktīvajai nodarbei. Cilvēks aiz manis šorīt vēl domāja, ka šodien ir ceturtdiena. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, nē. Man šodien ir sestdiena. Un rīt arī.
Cilvēks zem manis šodien izdarīja ko sliktu -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Laikam, neaizgāja uz skolu XD
Cilvēks zem manis kabačo kabačus. -------------------- |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē.
Cilvēks aiz manis dzer darbadienu vakaros, kaut arī nākamajā rītā jāiet uz darbu/skolu. Konstatēju, ka ar viegliņām paģirām man beidzot ir skaists un kārtīgs rokraksts. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tikai daudz tējas. alko samērā reti un tikai tāpēc, ka man garšo krējuma liķieris
![]() cilvēks zem manis tikko pamodās -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
*yāwn* Nē, toties tāda sajūta visu laiku.. *yāwn*
Cilvēks zem manis ir irdzēsies no dr.lv -------------------- |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne..jo es tani adrese neesmu
cilveks zem manis ir edis apdraudeta dzivnieka galu -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē.
Cilvēkam zem manis šī vieta kretinē. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
TU ESI STULBA,ES MĪLU ŠO VIETU,OTAKU.LV RULLĒ,JA NEPATĪK,VĀCIES PROJĀM,TAS NEKAS,KA TEV LIELĀKS POSTU SKAITS,LOL!
Cilvēkam aiz manis ir kāds CP. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja Polims neieraktīja manā PC. Neatradu.
Cilvēks zem manis kārtīgi izlēkājās -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Yup, šodein jūtamas izklaides sekas
![]() ![]() Cilvēkma zem manīm arī sāp spranda ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 17:18 |