![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, nē, esmu trenēts matu kratītājs.
Cilvēks zem manis pēdējo diennakti nav varējis aizmigt (Lūdzu kāds iesitiet man viegliņām pa miega artēriju *asarainas acis*) -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Taa winsh i
_ Jo cilvéks aiz manis sit nabaga dzivniekus |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mušas utml. labi, reizēm vēl kādu peli pret stūri nositu, ja izdodas iedzīt stūrī un saķert aiz astes.
cilvēks aiz manis prot ķert mušas ar rokām vien -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Es reiz noķēru vienu ar irbulīšiem.
Cilvēkam zem manis salst degungals. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tamashi |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Es reiz mushu durvģs ievčru.
Cilvečks aiz manis tčlo baigi vareno. ![]() This post has been edited by Tamashi: Feb 23 2009, 22:54 |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Protams, jo esmu pasaules karalis!!11
Cilvēks aiz manis zin, kur var nopirkt mehaniskajiem zīmuļiem paredzētus 0,5mm grafītus sarkanā krāsā. -------------------- |
Tamashi |
![]() ![]()
|
Ha...tev yau gribetos!
![]() Cilveks aiz manis čd proosu ar kąru muti. ![]() This post has been edited by Tamashi: Feb 23 2009, 23:49 |
Tamashi |
![]()
|
Un atkal
cilveks aiz manis to nepąrtrauc darģt ![]() This post has been edited by Tamashi: Feb 24 2009, 00:00 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es ēdu prōzu ar karstu muti. xD
Cilvēks zem manis pārtrauks -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
nē, nemaz Cilvēks zem manis dziļi ienīst kādu cilvēku šajā forumā (pls no me ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
HAHA TIEŠI TĀ.
Cilvēks aiz manis vienmēr dzīvo ar netīriem briļļu stikliem. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, es tos regulāri tīru!
Cilvēkam zem manis jau ir pieriebusies anime un viņš šajā forumā ir tāpatās. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
pilnīgi pretēji
![]() Cilvēks zem manīm ievērtē visus jaunos ongoingus un tad tikai izlemj, sekot tam vai nē This post has been edited by Spectre: Feb 24 2009, 16:23 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
Nē, es preferēju oldschool- papriekšu tas jānoskatās! Tikai dažas jaunas lietas noskatos
Cilvēks zem manis ir izgājis smago geimdizainera ceļu -------------------- |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
nēēē
cilvēks aiz manis nekad nav bijis pa īstam iemīlējies -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 14:05 |