![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
daleji..
cilvekam zem manis nepatik "L" no death note... pers es vinu pieklopet baigi gribetu ![]() -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
tieši otrādi - viņš ir vnk apburošs. simpātisks, mazliet ekscentrisks ģēnijs un mazliet emo pie tam ar ilgstoši veiksmīgi slēptu personību
![]() cilvēks zem manis pēc šī posta apšauba manu veselo saprātu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Nekaadaa gadiijumaa, L ir mmm
![]() Cilveeks aiz manis gaida naakoso epu kaadai jaukai animei... -------------------- skills of a snail
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mhm, gundam 00. ceru, ka tur beidzot saldumi būs beigušies (prieks, ka Tu man piekrīti
![]() cilvēks zem manis grib man sadot pa ausīm -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Haha, varbūt...
Cilvēks aiz manis ļoti lielu laika daļu pavada sava telefona sabiedrībā. Pārāk lielu. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jā, pavisam noteikti.
Nēsāju līdzi nepārtraukti. Cilvēks aiz manis nēsā saulesbrilles. -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Man ir tizla seja - man nepiestāv neveinas saulenes, tāpēc tās nenēsāju.
Cilvēks zem manīm ir īstens eBay fans ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neesmu lietojis,nav naudas.
Cilvēks aiz manis ir izmēģinājis e-mārketingus,lai noplenītu virtuālos dolārus. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Nope, bet varbūt izmēģināšu ^^; (bija tāda doma)
Cilvēks zem manis ĻOTI anglisificē savus postus... -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Anglicismi? Tie ir visur!
Cilvēks aiz manis runā tīrā mēlē. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Ļoti cenšos, protams, nejau vienmēr tā sanāk.
Cilvēks zem manis šodien ir bijis hiperaktīvs -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tieši pretēji.
Cilvēkam zem manis sāp acis. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
NU... tā arī varētu teikt.
Cilvēks zem manis pašlaik klausās mūziku -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jāa :3 L'theme no youtube ^^''
Cilvēkam zem manis ir tāda lieta kā "iphone" (jā jā es esmu nenormāls iphone fanātiks, drīz izveidošu savu iphone sektu >:] ) -------------------- |
Arts |
![]()
|
Iphone s.cks arse.
Cilvēks aiz manis necieš Apple produktus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 10:21 |