![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nep. Freelance-Volejbolists
Cilvēks zem manis nāks spēlēt ar mani -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, mana nespeeja trāpīt pa bumbu vai trāpīt to visneiedomājamākajos virzienos, spēlējot kartupeli, piedod otrajai spēlei zināmu jautrību
cilvēks zem manis nezina, kas par spēli ir kartupelis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tā ir laba spēle, kur var likt kādam pamatīgi atrauties :3
Cilvēks zem manīm ir sadists -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
skumji, bet patiesi.
cilvēks aiz manis šodien slimo. smagi. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
si sinyor~ Tās iesnas mani beidz nost.
Cilvēks zem manis rullē gurķi. -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Ja man būtu gurķis - es to jau sen apēstu ^,..,^
Cilvēks zem manis ir diezgan iedomīgs -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, esmu cilvēks ar zemu pašvērtējumu, halucinācijām, stressu un izmisumu. Labi, nav tik slikti.
Cilvēks zem manis izvairās no dārzeņiem -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, bet gaļa man parasti garšo daudzkārt labāk
![]() cilvēks zem manis ir mazohists -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Man patīk kost lupas
Cilvēks zem manis vienmēr iesāk čatu ^^; -------------------- |
Tenma |
![]()
|
gandrīz vienmēr
cilvēks zem manis kož lūpās citiem -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Gadās.
Cilvēks zem manis kož citiem kaut kur citur -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
ausis :3
Cilvēks zem manis ir perverss.. -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Šortos,kājās,rokās,ausī. Mike Tyson hurr hurr durr!
Cilvēks aiz manis sakoda kādu līdz asinīm. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Es ko tādu neatceros
Cilvēks zem manis pastāvīgi ņirgājas par citiem -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
Nē, jo tas aizskar...
Cilvēks zem manis zin īsto "otaku" vārda īsto nozīmi (heh, es pats nesen uzzināju) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 June 2025 - 05:16 |