![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē un mani tas ne īpaši satrauc.
cilvēku aiz manis moca SERIOUS HEADACHE. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Varbūuut ^^;
Cilvēks zem manis drausmīgi grib gulēt .. *yawn* now its 2:00 in morning ![]() (ko es daru pie datora? hmm mistika.. kpc man seņči vel nav norāvuši ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ir 9 no rīta un es tāpat gribu gulēt.
cilvēkam aiz manis interesē vēsture. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
i liek vaginaz
Cilvēks aiz manis pievērsīsies ginekologa arodam. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man pietiek ar manu kājstarpi- citas negribu pētīt
![]() Cilvēku zem manis nesen apzaga -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Vąrds vitą!
![]() Cilveks aiz manis piipč cepumus. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
kas ar cepumiem? o.O
cilvēks aiz manis ir čangalis? -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Wieni skolas starbrizos iet pipet, bet otri uz weikalinjiem pirkt grauzamos- tie ary taa saka.(tiesam reti)
![]() Cilveks aiz manis mazgaa radio. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē
cilvēkam zem manis garšo iesala ekstrakts. Tenma lēnām un ar baudu našķojas gar aizvakar ieguuto burciņu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamashi |
![]()
|
Meibe yes, meibe not!
![]() Cilveks aiz manis tapetes liimee uz mashinaam, taa vajag. |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jā! kā tu zināji ka es gāju līmēt tapetes uz mašīnas 3:00 no rīta /. __ /.
Cilvēks zem manis dažreiz dara patiesi jocīgas lietas -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, piemēram, šonakt spēlēju aklās vistiņas, rāpoju pa zemi guļammaisā pēc konfektes, peldējos āliņģī, piedalījos turnīrā un izgāzos, un vēl mani nesa puiši. Vai nav dīvains aktivitāšu salikums?
Cilvēks zem manis raksta ZPD -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
Mushas-Assisn redz un zinjo par wisu, wisu, gandriiz wisu...
![]() Cilweks aiz manis migaa saka: bulj bulj bulj...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
nē es miegā tikai lamājos
cilvēks aiz manis nēsā svarkus -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 22:37 |