![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
es dzīvoju Rīgā
cilvēks zem manis ir tikko paēdis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tieši tā.
cilvēks aiz manis šodien ēda šokolādes kūku. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Diemžēl vai par laimi - nē.
Cilvēkam zem manis ir mašīnas tiesības. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē un kaut kā galīgi negribās, turklāt. Pietiek ar to, ka es protu piedabūt mašīnu kustēties.
Cilvēks aiz manis izmanto zaķi. Tavā teikumā sajutu pedofilisku piegaršu. Mamma man ar tādiem neļauj runāt ![]() BTW, Tava mamma ieliktu mani izolatorā ![]() Cilvēks zem manis ir gājis uz Essential 4dienā, tikai tāpēc, ka par brīvu -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Neeju klubos, bail, ka kāds man nepienāk ar šļirci pielaist kādu STS.
Cilvēks zem manis būtu gatavs mācīties 16h dienā, 7 dienas nedēļā, 7 nedēļas, ja pēc tam varētu saņemt liecību un vairs nekas nebūtu jādara tajā gadā. (P.S. kopā sanāk aptuvenais mācību stundu ilgums gadā) -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm... nez vai man tik daudz vajadzētu mācīties, lai dabūtu to lapiņu. Es nekad nepārcenšos visādā ziņā. Bet jā- ja tas man ietaupītu dzīvi, es labprātāk pati ātrgaitā mācītos, nevis ietu uz skolu.
Cilvēks zem manis uzskata, ka vismaz 50% no tā ko un kā pasniedz skolā ir bezjēdzīgs -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Tā jau arī ir...
Cilvēks aiz manis raksta blogu! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Na'ah, gilfriend!
Cilvēks zem manis vēlas izpaust savu dzīves traģēdiju publiski pieejamos materiālos -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
Traģēdija ir pārāk izplūdis un apstrīdams jēdziens, lai par to vispār runātu. Turklāt es nezinu, vai manā dzīvē ir kas traģisks.
Cilvēks zem manis atkal jau nekaunīgi gulēja, nepildot savus tiešos pienākumus -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, es vnk gulēju. tas tobrīd bija mans tiešais pienākums - izgulēties, kā jau katru nakti, lai es pēc tam spētu pildīt citus tiešos pienākumus nelūztot nost
![]() cilvēks zem manis pēdējā laikā ir saķēris vēdervīrusu. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, bet vienkāršu vīrusu gan.
cilvēkam aiz manis šodien trūkst motivācijas. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nezinu. Atkarībā no tā, kas jādara.
Cilvēks zem manis rīt aktīvi atpūtīsies Ko darīsi? -------------------- |
dmonster |
![]()
|
Ja paveiksies varēšu aiziet uz trenniņu zāli, citādāk būs jāiet uz mākslas skolu eksāmena darbs gleznošanā taisīt. Būtu arī vēlme uz full contact šahu ar raķešmetējiem, bet neviens cits negrib spēlēt.
Cilvēks zem manis ir dzīvesprieka pilns muskuļu kalns ar tieksmi uz fizisku attīstību. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Nē, īgns džeks ar tieksmi uz sava prāta un ķermeņa notrulināšanu.
![]() Cilvēks aiz manis prot uztaisīt backflip'u. This post has been edited by Tramvajs: Mar 14 2009, 00:38 |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Jā... Es biju pa vasaru saskatījies tutorialus youtūbā kā uztaisīt backflipu.. un 2ivu mēnešu laikā es panācu savu rezultātu(!!!) biju ļoti laimīgs
![]() Cilvēks zem manis grib uztaisīt backflipu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 15:08 |