![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē
Cilvēks zem manis pateiks, kur mācās Dmonster -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nākotnes Diktatoru pamatskola. (Siguldas Valsts ģimnāzija)
Cilvēks zem manis pateiks, kur mācās visi pārējie otakieši -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
maz kurus zinu pietiekami labi, lai zinātu, kur viņi mācās
cilvēks zem manis ir saskumis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ne īpaši.
cilvēks aiz manis šodien dzer ļoti stipru tēju. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis lieto lolifox -------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē
Cilvēks zem manis tūdaļ pat atdzīvinās kādu citu topiku -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Necroposting is yucky business.
Cilvēkam aiz manis ir garlaicīgi. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē.
cilvēks aiz manis pārtiek no yunk food`a. pārsvarā. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Neiedomājies cik reti es tos ēdu :X
Cilvēks zem manis ir pofiģists. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Moar or less. Man visad§a ziņā pārmet nejūtīgumu.
Cilvēks zem manis vakar dzēra Užavas aliņu un kā grēcinieks aizmeta viņu prom pusdzertu ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
naa. man paaraak biezhi nesanaak vinju dzert. es maz alojos.
cilveeks zem manis alojas teju katru dienu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Vēl nē
![]() Cilvēks aiz manis daudz macās/strādā. -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Asuka |
![]()
|
mācās.
cilvēkam aiz manis ir pildspalvu deficīds. pilnīgs. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
secinot ka visu klažu malas ir aizzīmētas ar vissvisādiem ķeburiem - i am xD
Cilvēks zem manīm tagad pa-visam nav battereju (metafora) This post has been edited by Pj..: Mar 18 2009, 00:46 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
O, nē. Tagad ir pusnakts un es gleznoju. Un ne jau tāpēc ka man kāds liktu. Kur mans prāts!!!!
![]() ![]() ![]() Cilvēks zem manis gribētu mani iekaustīt Come on!!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 10:44 |