![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Not enought... meybe, To much... your crayzy! dude, es neteicu ka sēžu pie datora 24/7 xD no need Cilvēks zem mani kosplejos animefestā? (ja kosplejos, ko tad?) -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu jau diez vai. Kaut kā man vairs nestāv uz šo ideju.
Cilvēks zem manis pazīst kādu cilvēku, kuram jaunam ir balti mati (nosirmojuši), vai kurš ir albīns ar sarkanām/violetām acīm -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Pj.. es jau neteicu ka tu seedi 24/07
Tas bij par manam 03/2 =* P.S.Nezinu newienu sirmo albiinu XD Cilveks aiz manis naw eedis yau dazjas dienas(who know why) ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Yeah right - do i look like sicko ?>
Cilvēks zem manīm rūpējās par savu ķermeni un veselību -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es domāju, ka es varētu arī daudz labāk, tā ka ne.
Cilvēks zem manis daudz, daudz raksta -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Gadās... Ar gadiem arī attīstās drukāšanas skills
![]() Cilvēks zem manis redzēja filmu "Napolean Dynomite", gosh! -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
neredzēja.
cilvēks aiz manis man pateiks, kur var iegādāties lētu audumu (izņemot Abackan) -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Laikam jau newiens nezin.
Cilveks aiz mamis basto stundas jo citi taa liek. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē.
cilvēks aiz manis dejo. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Dažreiz kāds mani izdancina
Cilvēks zem manis pilnīgi un galīgi neiederās sabiedrībā -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pilnīgi pretēji, es iederos, pat ļoti
![]() Cilvēks zem manīm ir pozitīvi noskaņots ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tamashi |
![]()
|
Ne paaraak pozetiiwi.
Cilveks zem manis negrib mashiinu, jo paaraak liels chakars. ![]() |
Pj.. |
![]() ![]()
|
Grib, bet tikai tā lai kad man viņu nevajag - man viņas nav, bet kad vajag viņa mistiski parādās man priekšā
![]() Aha, beigšu fantazēt. ![]() Cilvēku zem manis bija apkrāpuši fake profili... Mani jā XD(laikam esmu pārāk naīvs un uzticos visiem) -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nē, toties man ir 2 feik profili, kuram vienam es aizmirsu log in
Cilvēks zem manis grib kaķēnu -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ak, jā, es jau mēnesi čīkstu, ka gribu kaķi un jaunu veļasmašīnu (šos divus vienā apvienot gan netaisos, hehe)
Cilvēkam aiz manis patīk vai nu fizika, vai ķīmija |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 06:28 |