![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
fizika
cilvēks zem manis šovakar izdejosies -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Ar ķīmiju var daudz ko panākt, bet fizika man patīk vairāk
![]() Cilvēkam zem manis ir samērā paredzams.. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak, jā, es jau mēnesi čīkstu, ka gribu kaķi un jaunu veļasmašīnu (šos divus vienā apvienot gan netaisos, hehe) Nu zb... kaut tavi senči gribētu tādu skaistu, pūkainu, trīskrāsainu kaķenīti... Es nezinu, vai esmu paredzama citiem, bet pati priekš sevis es noteikti esmu mīkla. Velns viņu zin, ko mana otrā personība izdarīs nākamajā brīdī. Cilvēkam zem manis mājās ir vairāk kiwi nekā kartupeļi -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Bļag,tos kiwi par kartupeļiem noturēju.
Cilvēks aiz manis ar ir dums. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā, kā mēs visi
cilvēks zem manis paskaidros, kā ar ķīmiju var panākt izdejošanos -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
kā ? nu ķīmisko formulu nemācēšu pateikt , bet var panākt visādu tablešu/pulveru iegūšanu ar ķīmijas palīdzību un ta jau varēs dejot 2 deinas no vietas
![]() Cilvēks zem manīm dzīvo reālajā pasaulē nevis savā iedomu pasaulē -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es esmu visur. Un tas, kurš dzīvo Reālajā pasaulē tikai, ir cilvēks, kuram nav nekāda personīgā viedokļa ne par ko, un kurš ir galīgi apdalīts ar fantāzijas spejām, ja viņš tiešām redz tikai to ko viņam parāda pati pasaule Cilvēks zem manis ir moralfag -------------------- |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Tikai dzīvē.
Cilvēks aiz manis šonedēļ ir noskatījies vismaz vienu animi pilnīgi! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē.
cilvēks aiz manis šodien ēda kaut ko no ķīniešu virtuves. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nē. Vispār nekad neko tādu neesmu ēdusi. Kādi ir ieteikumi?
Cilvēks zem manis šodien bija sabiedrisks -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ķīniešu bistro, tallinas - čaka ielas stūris. (nedaudz jāpaiet)
aizgāju līdz veikalam pēc saldumiem. cilvēks aiz manis ir bail no zobārstiem. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Yą, no winju instrumentiem, ką tie ar tiem rģkojas...brr.
![]() ![]() Cilveks aiz manis nemąk aiztaisģt bikshupriekshu. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Man nav ierīces, kas man traucētu to izdarīt, respektīvi, nē, es to protu, turklāt visai labi. Ja būtu pasaules čempionāts bikšu priekšu aiztaisīšanā, es noteikti nepaliktu pēdējā vietā.
Cilvēks zem manis priecājas par tik stulbām anikdotēm kā дорогой где ты был -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Gribēju arī minēt to pašu bistro Tallinas ielā. Vismaz porcijas atbilst cenai. Kārtīgas.
Stulbums arī vajadzīgs, nevar visu laiku būt nopietns. Cilvēkam aiz manis šodien no nekā (nekā tāda, ko būtu darījis es), tik nezinu, kā, pārsprāga vertikāli uz pusēm stikla svečturītis. Tāda pabieza stikla. This post has been edited by Yanka_ronin: Mar 29 2009, 00:02 |
Asuka |
![]()
|
nē.
cilvēkam aiz manis šodien ļoti sagribējās saldumus. daudz. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 02:00 |