![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
pat ne pārāk
cilvēks zem manis jūtas apātisks -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas nav īstais vārds. Esmu mirusi.
Cilvēks zem manis... hmm.. fano par Twilight Ā, un man ļoti patīk stulbības ^.^ -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ah,yess...Twilight? Nē,tas viss sūkā olas.
Cilvēks aiz manis tic caurumiem. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā, atkal man zeķē viens uzradies!
cilvēks zem manis satur vismaz vienu pīrsingu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Neviena paša pīrsinga/auskara
![]() Cilvēks zem manīm ir laimējis loterejā -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
jaa
cilvēks zem manis regulāri laimē loterejā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Hmm, nekad nepiedalos tajās.
Cilvēks zem manis allaž paēstu saldumus, nevis veselīgos augļus? -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man tas ir viens un tas pats. Mamma gan saka, ka tā nav. Un kurš gan no augļiem atsakās
![]() ![]() ![]() Cilvēks zem manis necieš dārzeņus Me:wtf? -------------------- |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Noo! ;( Es dievinu gan tomātus gan gurķus.. Un itīpāši tomāt-gurķu salātu, hāa!
cilvēks zem manis prot gatavot ēst, un viņām/viņai tas patīk! -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
dievinu gatavot.
cilvēks aiz manis izbauda reto, bet jauko marta saulīti. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tenma |
![]()
|
jā, izraisa pavasara eiforiju
![]() cilvēks zem manis nekad nesaskaras ar pavasari galvā This post has been edited by Tenma: Mar 31 2009, 00:48 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
O, nē, gluži pretēji
![]() Cilvēks zem manis strādā pie diviem monitoriem vienlaicīgi Mana pirmā doma: pzc, cik kruti un erti ^.^ Sevišķi ja jātaisa 3D -------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Yah, tikai tur var redzeet wall of text and/or my application being created
![]() Cilveeks aiz manis loti priecaajas par jauku laiku ^^ -------------------- skills of a snail
![]() |
Tenma |
![]()
|
mjā, kaut gan lielu daļu no jaukā laika noguļu - ziemas režīms miegam.
cilvēks zem manis pēc iespējas vairāk laika pavada svaigā gaisā jaukā laika dēļ -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Gribētos, bet es vairs neesmu tajā vecumā, kad ir interesanti bez iemesla sēdēt ārā. Tā dara bērni un vecas tantes.
Cilvēks zem manis staro kā saule -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 01:59 |