![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
nēē, nebij.
Cilvēks zem manis šovakar (10. aprīlī) pa LNT skatās/skatījās Gredzenu Pavēlnieku. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tieshi tā, reklāma un jāiemet acis internetā
![]() Cilvēks zem manis atkal vēro kā dīķos pārojas vardes |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Nāat, tas ir pārāk garlaicīgi un nemaz neuzbudina.
Cilvēks zem manis iet uz trenažier zāli. This post has been edited by Pj..: Apr 10 2009, 23:20 -------------------- |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nā, gan jau tā riepa pavasarī pazudīs pati no sevis C:
cilvēks zem manis riktīgi ietuso ārā :B |
Lett |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 11-April 09 ![]() |
Šis apgalvojums ir pareizs!
Cilvēks zem manis ienīst banānus. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man tie garšo,argh! >:V
Cilvēks aiz manis lido izmantojot reaktīvās strūklas no padusēm. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es nelidoju. es peldu.
Cilvēks zem manis gaida ķiršu ziedēšanu. C: -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Yep, pie mana loga viens ķīnas ķirša krūms visai brangi aug. Es gan dodu priekšroku magnolijām, kuras es nekad neesmu redzējusi.
Cilvēkam zem manis padomā ir satriecošs scenārijs -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ne. Vairs nav tikai padomā.
Cilvēkam aiz manis jau ir gatavs satriecošs scenārijs. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tevi ko gan es tur darīju? neatceros, ka es būtu pa svešiem sapņiem klejojusi. vismaz ne pa Tavējiem. ![]() a vispār... varu saderēt, ka tas bija baiss murgs ![]() nav ne mazākās nojausmas vai es ko spētu satriekt ar saviem scenārijiem. cilvēku zem manis satriec mani scenāriji -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Kādi scenāriji?
Cilvēks zem manis bieži uzveļ savas problēmas uz kādu citu cilvēku -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nedomāju gan
Cilvēks zem manis baro ielas kaķus -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Hmm, vispār nekad nebiju iedomājies, ka arī tā varētu.
Baloži un zīlītes ir baroti līdz pat stadijai, kad šie droši nosēžās uz plaukstas. Dīvaini, nekad nebiju iedomājies par kaķiem.. XD Cilvēks aiz manis šorīt gribēja gulēt. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nee, pati pamodos
cilveeks zem manis ir ļooooti miegains -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Vairs nē.
![]() Cilvēks zem manis šodien ēdis šokolādi. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 17:15 |