![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tejniski, jā. Tas bija ap 1am.
Cilvēks aiz manis ir pārēdies -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vēl ne, pagaidi.
Cilvēks zem manis šodien satika jauku pretējā dzimuma pārstāvi -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nee, jo komfortabli vegjeteeju visu dienu maajaas
cilveeks zem manis miil junkfoodu |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
protams!
cilvēks zem manis junkfoodu buutu ar mieru eest tikai, ja citādi draudētu bada nāve -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, ja man dotu par brīvu. Lētāk ir uztaisīt veselīgu un arī garšīgu ēdienu. Es neesmu tik slinka, lai par savu slinkumu maksātu papildus naudu.
Cilvēks zem manis gandrīz neēd "mājas ēdienu" -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... reizēm pat gatavo. bet ēd pat bieži
cilvēks zem manis prot pagatavot vismaz daļu no saviem iemīļotākajiem ēdieniem -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
prot gan, bet gardu suliigu steiku ne maaku, ne ir ekipeejums
![]() cilvis zem maniim maak/ir kaadreiz asinaajis nazi ar kafijas kruuzes apakshu. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Neesmu mēģinājis, bet teorētiski nevajadzētu būt pārāk grūti.
Cilvēks aiz manis māk nakts debesīs atrast vairāk kā 5 zvaigznājus -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Uhh, nē, es pat savu horoskopa zīmi nevaru atrast (man šķiet, ka viņa ir šinī puslodē). Es zinu tikai Lielo Lāci XD
Cilvēks zem manis reizēm vēlās sev izgriezt smadzenes -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nekādā gadījumā tas ir galvenais kontroles orgāns kurš valdā pār visu manu ES, ko es bez tā iesāktu ?
Cilvēks zem manīm ir atradis savu dzīves jēgu un apzinās savus mērķus -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Dziļdomīgāku jautājumu laikam nav iespējams uzdot. Vienu brīdi meklēju un tad sapratu, ka nav jēgas meklēt dzīves jēgu. Mērķus gan dažkārt ir vērts nospraust.
Cilvēks aiz manis šogad ir kāpis kokā. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
hehe un ne vienā vien - mājās ābeltītes bija jāapcērpj
![]() Cilvēks zem manīm ir dabūjis sodu par neatālutu makšķerēšanu This post has been edited by Spectre: May 5 2009, 16:25 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
nop, kvai tāpēc, ka esmu slinka pat makšķerēt
cilvēks zem manis cer, ka šodien sāks līt -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
mmm... nop
cilvēks aiz manis mīl vasaras lietu. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
Pat ljoti!
Cilveeks zem manis ir izlasiijis vismaz vienu graamatu,vai vismaz taas nosaukumu! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 17:15 |