![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Laikam gan.
Cilvēks aiz manis šovasar grib izlekt ar gumiju. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ņerrrr, nope.
Cilvēks zem manis ir labi paēdis un laimīgs. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Vispār man atkal sāk gribēties ēst. Īsti laimīgs arī nē.
Cilvēks aiz manis brauc ar oldskūlīgu This post has been edited by Tramvajs: May 5 2009, 22:08 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet manam ritenim ar troksni žvadz dubļu aizsargi. Tas laikam norāda uz zināmu vecuma/bojātības pakāpi.
Cilvēciņš zem manis baksta ar pirkstu citiem ausī -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
Nē, kurš tad tā dara?
![]() Cilvēks aiz manis šodien redzēja Spānijas karali. Vūt! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet es redzēju savu atspulgu spogulī
![]() Cilvēks zem manis ir noguris no datora -------------------- |
kurae |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 11-March 09 ![]() |
Nee nav noguris
![]() Cilveks zem manis grib gulet.. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
vēl gluži nē, bet laikam jau tā kā vajadzētu
cilvēks zem manis šobrīd (kad es šo rakstu) ir aizmidzis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurae |
![]()
|
Noteikti ka neee
![]() Cilveks zem manis ilgi jau lasa so sadalju ![]() This post has been edited by kurae: May 6 2009, 01:53 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ilgi nē, sen gan.
Cilvēks zem manīm šomēness ir izlasījis kādu grāmatu P.s. es labi apzinos, ka ir tikai 6-tais datums ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
Nē, es man liekas pat šogad nevienu grāmatu neesmu izlasījusi līdz galam. Cik neinteliģenti.
Cilvēks zem manis ir ļoti, ļoti aizņemts -------------------- |
kurae |
![]()
|
Nee nav aiznemts
![]() Cilveks zem manis grib iziet ara pastaigat ![]() -------------------- |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
nee negrib!
cilveekam zem manis patiik dzeltenas zeķes! |
FuschichO |
![]()
|
tāpat kā visas pārējās
Cilvēks zem manis sevi kaut kā atalgos. Kā? -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
Nē, pat nedomā par to... Cilvēks zem manis ir sašutis? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 12:52 |