![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
hm... ziemā es gribētu uz mēnesi aizlidot uz kādu siltāku vietu...
cilvēks zem manis ar pēdējām spēka atliekām cenšas noturēt vaļā acis -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hah, nē, torte pusnaktī boosts me energy.
Cilvēkam zem manis rīt (šodien, ja vēlamies būt precīzi) ir eksāmens *es laikam visu nakti nespēšu gulēt, šausmās par to domājot -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
noup gulēju pat ļoti labi
![]() ![]() cilveeks zem manis ir aizmirsis par savu privaato dziivi peedejo 2 nedēlju laikaa ![]() ups re cik labi guleeju pat jautaajumu nesapratu ![]() nee man nav eksaamens shodien |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pilnīgi pretēji, pēdējo 2-3 nedēļu laikā mani interesē tikai un vienīgi mana privātā dzīve.
Cilvēks zem manīm dod priekšroku aktīvai atpūtai nekā dirnēšanai pie PC. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
abas patīk vienlīdz labi, vienkārši dirnēšana pie PC ir ērtāk pieejama. kgan tas atkarīgs no tā, kas slēpjas zem vārdu salikuma aktīva atpūta. ja sports - piedodiet, īpaši neinteresē, bet sajoņot sāpīgas kājas dodoties kādā ekspotīcijā man patīk
cilvēks zem manis aktīvi atpūšas pie PC -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Un kā tas izskatītos ?>
Griežoties riņķi krēslā pie klavieres ? ![]() Cilvēks zem manīm vispār nezin, kas ir atpūta working 24/7 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
nee.es driizaak nezinu kas ir iists darbs!
Cilveeks zem manis sodien satika iipasi apniciigu personu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es paskatījos spogulī XD Nē, laikam nē.
Cilvēks zem manis ēd, guļ, un tad pieceļās, lai atkal ēstu, un tā jau labu laiku... līdzinās dzeršanas maratonam -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Non,non..Sesija atripinājusies līdz kojdurvīm. Tādām izklaidēm laiks varbūt būs jāatlicina kkad vēlāk.
Kāds tur lejāk jebkuros apstākļos spēj rast iedvesmu miegam <3_<3 |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
jaa taa tas ir,patiesiibaa domaaju,ka buus man tagad vien jaaiet guleet!
![]() Cilveeks zem manis grib nokraasot savus matus zilus. |
Tenma |
![]()
|
nop, kā reiz es nu jau pāris gadus viņus sparīgi rižoju!
cilvēks zem manis ir nokrāsojis matus zilus vismaz reizi mūžā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Mmm reiz mēs ar māsu manus bērna blondos matus salējām ar zeļonku un tinti. Tad viņi bija diezgan zili (vismaz tur, kur trāpīja tinte)
Par cilvēku zem manis ir teikuši, ka viņš ir traks -------------------- |
Spectre |
![]()
|
O'rly? what a suprise
![]() Cilvēks zem manīm šodien darīs kautko traku -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
nē, šodien vairs neko nepaspēšu
![]() cilvēks zem manis ir lidojis ar lidmašīnu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Jā, man patīk lidot. Ļoti.
Cilvēks zem manis šodien slacīja asarām asinis un asinīm slacīja asaras ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 June 2025 - 08:30 |