![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Nee. Das Boot ir.
![]() Cilveekam zem manis ir kamiins maajaas. |
Rainie |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 67 Joined: 21-May 09 From: Ogre ![]() |
Num savā dzīvoklī kamīnu nekur neredzu
![]() ![]() Cilvēkam zem manis garšo žāvētas plūmes. Man pašai negaršo, bet tas tā... ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
garšo gan
cilvēkam zem manis garšo žāvētas aprikozes. man negaršo -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Ui, nēē.
Cilvēkam zem manis ir vajadzība aiziet līdz labierīcībām. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
Hmm pasreiz ne, bet biezi
![]() Cilveks zem manis pec horoskopa ir Dvinis. -------------------- i'm pretty.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, skorpiņš
![]() cilvēks zem manis nezin savu horoskopa zīmi -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Es zinu visu.
![]() Cilveks aiz manis butu laimigs ja nezinaatu sawu horoskopa zimi. -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
NopE mans ir pilnigi apierinats, JO zin savu horoskopa zimi.
Cilvekam zem manis ir vienalga. -------------------- i'm pretty.
|
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Man pavisam noteikti tagad viss ir vienalga.
Cilveks aiz manis pazist kadu kuru sauc Alise. ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ganjau.
cilvēkam aiz manis patīk kritizēt sliktas filmas. līdzīgi kā Nostalgia Critic. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nez, man defaultā patīk visu kritizēt. Tad uzreiz tāda sajūta, ka pats esi labāks, lol lol
Cilvēks zem manis... pārspēj pats sevi -------------------- |
Tenma |
![]()
|
jā, ik pa laikam nostrādāju kko muļķīgāku nekā jelkad iepriekš
![]() cilvēks zem manis nekad nestrādā muļķības -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
driizaak es nekad nedaru neko gudru!
![]() Cilveekam zem manis garso amareto ar kolu...mmmm... ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Rums ar kolu,hmm...amareto? Neesmu provējis.
Cilvēks aiz manis ir gurmāns. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Deivids |
![]()
|
Hmm es laikam neesmu pietiekami gudrs, lai saprastu kas tas tads. Cilveks zem manis nezin vai ir gudrs vai ne. -------------------- i'm pretty.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 20:36 |