![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Zin. Loti labi zin
Cilveks aiz manis nevar ciest politiskaas reklaamas. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ak nē, es tās mīlu. Kāpēc vēlēšanas nenotiek visu gadu T___T? Es nevaru beigt skatīties uz tiem demencētajiem un "es esmu lielisks" purniem.
Cilvēks zem manis gaida lūztam pēdējo salmiņu -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
Salminu luzdam..? Hmm ne..
Cilveks zem manis neinteresejas par politiku. -------------------- i'm pretty.
|
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
neintereseejos, neinteresejos
Cilveex aiz manis kadreiz ir bijis zilu matu ipasnieks -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
Ak tad zilu, mans arii lidzigi, tikai gaisi zilu.
Cilveks zem manis doma ka viens cilveks melo. -------------------- i'm pretty.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es domāju, ka visi melo. Cūkas.
Cilvēks zem manis ir uz ģībiena robežas -------------------- |
Deivids |
![]()
|
Ne nekad neesmu gibis, bet gribetos pameginat
![]() Cilveks zem manis ir viena slimiga sopla. -------------------- i'm pretty.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kas ir sopla?
cilvēks zem manis man to paskaidros -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
izsaku mineejumu no slimiibu konteksta, ka domaats nepierasti/nepareizi translitaa uzrakstiits сопля (rus), aka punkji
cilveeks zem manis miil skatiities uz liesmu |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
mmhm.
cilvēks aiz manis ir talantīgs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
protams!
cilvēks zem manis zin, ka esu talantīgs -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deivids |
![]()
|
Iespejams ka ari ir, bet pats to nenojaus.
Cilveks zem manis nenormali salst. -------------------- i'm pretty.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
T-krekls, dzēmperis un uz krēsla atzveltnes stāv body-warmers (nezinu kā pareizi sauc to pufīgo bezroci). Man ir gan tagad silti, gan kad izeju ārā.
Cilvēks zem manīm griež nagus tikai tad, kad tie sāk traucēt ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
ne
![]() Cilveks zem manis ir stundam ilgi raudaajis par sliktu frizuuru ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
labs līdzeklis pret tādu = daudz ūdens
cilvēks zem mans zin kas ir i-priekšnieks (jautri par tādu ierēkt, lasot par tādiem, nelabi ar tādu tikties) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 20:35 |