![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
QUOTE Cilveks zem manis ir stundam ilgi raudaajis par sliktu frizuuru ![]() Tas man atgādina, kā pirmo reizi no divām, kad esmu bijusi pie friziera, tā "pī" man nogrieza matus tā, ka man likās- man ir izgriezta sirds- pārāk īsi. Tās ir šausmas, kuras es negribu atkārtoti pārdzīvot. Nē, es nezinu, kas ir lieliskais i-priekšnieks. Link? Cilvēks zem manis šodien izgāzās kā, teiksim, veca sēta This post has been edited by FuschichO: Jun 5 2009, 14:48 -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nē, es nezinu, kas ir lieliskais i-priekšnieks. Link? Cilvēks zem manis šodien izgāzās kā, teiksim, veca sēta idiots šefa krēslā kād laik neko nedarot,nevar izgāzties cilvēks aiz manis ir izdarījis kko ko sen nav darījis -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā
cilvēks zem manis atzīsies kādā savā nedarbā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
es jau to izdariiju.
![]() Cilveex aiz manis jutas loti nepatikami kad interesantakaja vietaa filmu partrauc "REKLAMAS PAUZE" ![]() ![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, manas filmas nekad nepārtrauc reklāmas pauze. I'm so special.
Cilvēks zem manis ir filmējis filmu/klipu -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
filmējis ne, bet sen atpakaļ priekš viena pasākuma priekšnesuma filmējusies esmu
![]() cilvēks zem manis daļu sava apģērba ir gatavojis pats -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ja es prastu šūt...
cilvēks aiz manis ir nenormāli pievilcīgs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
noooo. tas naw mans 'laucins'
![]() cilveks aiz manis 'iekausta' savu datoru biezak neka tas buutu vajadziigs. -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Ko? Tik nesavaldīgs es neesmu.
Cilvēkam aiz manis nepatīk pēdējais Placebo albums. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
1) Cilvēks zem tramvaja nevar būt dzīvs, ja nu vienīgi viņš ir mehāniķis. Es neesmu mehāniķis.
2) Es pat neesmu dzirdējis pēdējo. Cilvēks zem manis pārāk daudz lamājās. |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Tikai tad, kad man sāk uzmākties trolejbusi.
Cilvēks aiz manis kādu ir elpinājis. QUOTE 1) Cilvēks zem tramvaja nevar būt dzīvs, ja nu vienīgi viņš ir mehāniķis. Es neesmu mehāniķis. Sāc lasīt, ko es rakstu? Aiz manis, aiz manis, Aivar! Un tramvaji ir maigāki radījumi, nekā Tu iedomājies. ![]() |
Tenma |
![]()
|
nop, par laimi nav gadījies nonākt situacijā, ka ar kādu būtu tik sūdīgi...
cilvēks zem manis ir kādam veicis sirds masāžu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man gribētos.
Cilvēks aiz manis nevar parakstīt. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Kā tev šķiet?
Cilvēks zem manis ietur vampīru stilu -------------------- |
Tenma |
![]()
|
nē, man stili nu nekādi neieturas
![]() cilvēks zem manis arī neietur nevienu konkrētu stilu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 16:00 |