![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Neez, it kā nē. ō_ō
Cilvēks zem manis vēlās būt maza meitenīte. QUOTE QUOTE 1) Cilvēks zem tramvaja nevar būt dzīvs, ja nu vienīgi viņš ir mehāniķis. Es neesmu mehāniķis. Sāc lasīt, ko es rakstu? Aiz manis, aiz manis, Aivar! Un tramvaji ir maigāki radījumi, nekā Tu iedomājies. ![]() Bet ja tas cilvēks ir plakans, horizontāls un tikai pa pusei dzīvs? Arī tad viņš būtu aiz tramvaja. D: This post has been edited by Kikyou: Jun 7 2009, 06:39 |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
ne
cilveks zem manis baidaas no taureņiem |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ne pārāk, bet, ja pēkšņi dabūnu matos palielu naktstauriņu, īpaši laimīga nejūtos
![]() cilvēks zem manis ķer tauriņus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Viņus ir pārāk grūti noķert tā, lai tos nesavainotu. Spārnu zvīņas ir sevišķi jūtīgas.
Cilvēka zem manis pirmais šovasar redzētais taurenis bija raibs -------------------- |
quakvamare |
![]()
|
ja
Cilveks zem manis vasara parasti nekad negarlaikojas |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nav atkarīgs no gadalaika.
Cilvēkam aiz manis šodien salst This post has been edited by xikes: Jun 8 2009, 12:33 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
nop -man ir ... vajadzēja tev pateikt pirms tam i nejutu, taad liekas ka drusciņ salst
![]() jāiet pusdienās pēc tām vienmēr paliek silti ^^ Cilvēkma zem manīm baigi patīk šī zaļā ziema ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
zaļā ziema?
![]() Bet man parasti patīk lietus. Cilvēks zem manis šogad cīnīsies par to, lai neiesauļotos -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
es nemaz nevaru iesuloties, tikai iegut kartigu apdegumu
cilveks zem manis looti uztraucas. -------------------- i'm pretty.
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mierīgs, cik vein mierīgs cilvēks var būt (nomodā).
Cilvēks zem manīm nespēj dzīvot bez mūzikas, skan pa ceļam uz darbu austiņās, darbā un mājās -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, parasti tikai uz austiņām mājās un uz nopietnu skaļumu darbā (darba specifika kā reizi to prasa - es vnk izvēlos sev tīkamu mūziku, lai pārbaudītu atskaņošanas kvalitāti). ārpus mājas man dzirde labi noder, lai izvairītos no sadursmēm vai vismaz ieklausītos apkārtējās skaņās.
cilvēks zem manis visai bieži lietainās dienās, ejot ārā no mītnes vietas, aizmirst paņemt lietussargu tikai, lai pēc vēlākais minūtes slaidā riksī dotos tam pakaļ -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Hmm... parasti cenšos tā nedarīt, bet sanāk. xD
Cilvēks zem manis zin, kas ir Seneka. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Spectre |
![]()
|
Seneka, ir upe, ezers, krāteris, tad vēl bija tāds orators Romā, gan jau vēl ir kaudze ar to vārdu saistītu lietu
![]() Cilvēks zem manīm katru rītu skatās laika ziņas, lai izlemtu kā ģērbties tai dienā -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
Parasti gerbjos pec izjutas.
Cilveks zem manis ir prieciigs vasara ![]() -------------------- i'm pretty.
|
quakvamare |
![]()
|
ne vienmeer.
Cilveeks zem manis juutas slikti,ja pavada dienu bezmeerkiigi |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 16:01 |