![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Tas esmu es
![]() ![]() Cilvēks zem manis rīt neies uz darbu (vai skolu) -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
yeah, profesionāls bastotājs esmu!
![]() cilvēka zem manis patiesībā nav -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
nav tiesa, bet varētu būt tāda, ja bumeris, kas šorīt iebrauca trolejbusā ar kuru es braucu nestos 200km/h
Cilvēks zem manis ir kļuvis par ši nemirstošā topika nākamo upuri (zaudējis mazu daļiņu savas sirdsapziņas) -------------------- No name superhero
|
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Jaa nudien, jo es saaku lasiit sho topiku(jau atkal)..
![]() Cilveeks zem manis atziist, ka otaku.lv ir kluvis par neatnemamu sastaavdalu no ta ikdienas rituaaliem. -------------------- |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
atzīstu, bet ne gluži neatņemamu! ^^
cilvēks zem manis nekad ne par vienu nav fanojis! This post has been edited by Arfija: Oct 25 2007, 13:00 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
jā, es nefanoju.
cilvēkam zem manis šobrīd nav ko darīt. ja jā, uztaisi 10 pietupienus. tagad! -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ej takš Tu!
cilvēks zem manis kaut reizi mūžā ir iedomājies noslaucīt cilvēci no zemes virsmas tik nopietni, lai sāktu meklēt ātrākās un efektīgākās metodes This post has been edited by Tenma: Oct 25 2007, 13:05 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
ne reizi vien.
Cilvēks aiz manis uztraukumā mēdz stostīties. -------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nope.
cilvēks aiz manis ir nekrofīls. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kas to lai zin, nākotnē visādi var gadīties... ._.
Cilvēks aiz manis ir Geimeris. -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Es mēģinu būt.
Cilvēkam aiz manis piemīt izteiktas perfekcionista iezīmes. -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
itkā, bet vieksmīgi apspiestas. Totāls haoss tomēr vieglāk uzturams kā totāla kārtība
cilvēks zem manis skatās uz mani no augšas/iepatikās, kā tas skan/ -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaiva |
![]()
|
es skatos no augšas gandrīz uz pilnīgi visiem. Snobiska attieksme.
Cilvēks zem manis mēdz runāt par lietām tās nesaprotot. -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
uj, daudzi to mēdz darīt.
![]() Cilvēks aiz manis pašlaik izbauda rudens depresiju. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Tieši tā. Rudens smird.
Cilvēks zem manis dalās ar pasauli! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 02:57 |