![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
šaubos. man šķiet, ka man apniks dzīvot jau tāpat pat 100g laikā
![]() cilvēks zem manis atradīs šādu metodi -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
ja vien kāds cits neizgudros panaceju visām kaitēm, tad nav vērts
cilvēks zem manis atradīs zāles pret visām kaitēm -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
alkohols. prozit!
![]() cilveeks zem manis grib beidzot normaalu vasaru :/ |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Par to vien sapņoju. ._.
Cilvēks zem manis ir ieinteresēts mākslas vēsturē. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Bez šaubām. Esmu Leonardo da Viņči eksperts. Rīt man ir eksāmens. Tāpēc nevaru būt neieinteresēta.
Cilvēks zem manis saka kvā!! -------------------- |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
nesaka gan, bet mjau noteikti
cilvēks aiz manis lasa tvnet ziņas -------------------- |
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
nee nelasu nekaadas zinas.
Cilveeks zem manis svinees jaanus. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nez nez.
Cilvēkam zem manis joprojām nav nekādu ideju, kur un kā svinēt. |
![]()
|
pilnīgi un galīgi
cilvēks aiz manis grib peldēties -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gribu. tieshi taapeec besos par paveeso laiku.
cilveeks zem manis ir dabuujis pa pirkstiem vismaz reizi ar 220V ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmmmmmmmmm. Nē?
Es nezinu. Hm Ā, laikam. Cilvēks zem manis ir elektrocilvēks. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
protams, mans personīgais kažociņš apvienojumā ar jebko sintēstisku izraisa bagātīgu daudzumu sprakšķu. regulāri kāds dabūn arī pa nagiem, pieķeroties man pie apakšdelma (kā reiz - visnešpetnākais šajā ziņā)
cilvēks no manis arī mēdz spēlēties ar statisko elektrību -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Tikai tad, kad tieku pie basketbol bumbas.
Cilvēkam zem manis viss ir apnicis. -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Tenma |
![]()
|
Mazliet, bet tā kā es zinu, ka pēc pāris dienām būs Jāņi, tad tos gaidu ar nepacietību. Tiem svētkiem manās acīs ir bijusi īpaša pievilcība, kopš es sevi atceros (senākie Jāņi, kurus tiešām atceros, bija 3g vecumā). Tas tomēr ir amizanti - katru gadu meklēt 27 dažādus ziedaugus, ko iedabūt vainagā
![]() Cilvēkam zem manis arī Jāņi ir mīļākie svētki -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
nēēē, nav.
![]() cilvēks zem manis 17. un 18. jūlijā grib braukt uz Positivus -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 06:52 |