![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Diez vai to var saukt par ceļošanu, bet braukusi esmu no Riekstukalna līdz Zoļikam tādā veidā.
Cilvēks zem manis ar autostopiem ir braucis krietni tālāk -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
vienīgo reizi, kad esmu stopojusi, tas bija no Rīgas uz Kolku zvejnieksvētkos.
cilvēkam aiz manis nekad nav bijusi cita matu krāsa kā dabiskā -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Hahaha... Through i wish i would... buutu kaartiiigs zeens XD
Cilveeks aiz manis slikti uzvedaas -------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tas nu gan... estj takoe.
Cilvēks zem manis mīl dziedāt -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
jā. sanāk kā kuru reizi
![]() cilvēks zem manis prot dziedāt -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nuuuu, jā!
Cilvēkam zem manis patīk pārkrāsot šlipses. -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nope
cilvēks aiz manis ir zombijs. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
Mana sirds pukst strauji, skaļi un nelīdzsvaroti. Es priecātos būt zombijs, bet tā vietā esmu sa*ists cilvēks.
Cilvēks zem manis bieži runā ar spoguli -------------------- |
Tenma |
![]()
|
nē, es spoguli vienkārši vēroju. zin, kautrējos runāt
![]() ![]() cilvēks zem manis arī ir nasks uz pumpu šķiešanu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misa |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
tā varētu teikt.
cilvēks zem manis bija uz ZVĒRĀ! -------------------- Nori Nori Nori~ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē, nepatīk tas festivāls.
cilvēks aiz manis šovasar nav bijis peldēties. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Esmu gan. Daudzreiz!
Cilvēks aiz manis ciena omes. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
laikam jau
cilvēks zem manis arī mēdz dabūt jūrasslimību no 3D datorpēlēm -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Nē
Cilvēks zem manis spēlē spēles, lai nogurtu -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nē, jo mans Comand&conquer īsti nestrādā.
Cilvēks zem manis ies uz tualeti. Drīz. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 16:52 |