![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
PlasticStrawberry |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 17-May 09 ![]() |
Nē .
Cilvēkam zem manis ir livejournal blogs... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā!
Cilvēkam zem manis gribētos to tēju no PlasticStrawberry avatara. -------------------- |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Labaak nepieminiet vaardu 'teja'
Cilveeks zem manis par spiti miegam un nogurumam 'aizkuulas' lidz datōram, iesledza to, ar 100. meginajumu iegaja otaku un atklaja ka sarunu biedrs nemaz nav atsutijis tik ilgi gaidito veestuli ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, es dodu priekšroku citiem virtuālās saziņas veidiem
cilvēks zem manis lieto GTalk -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
NE un velreiz ne, es nezinu kas pie joda tas vsp ir...
cilveks zem manis neko citu iznemot vardu ne nezin -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, es zinu daudz citu vārdu arī!
![]() cilvēks zem manis arī ir pamanījies iedzīvoties augstā temperatūrā. grrr... nepatīk man vīrusi, kuri velkas ilgāk kā 2 dienas ik pa laikam uzdzenot 38+ ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Šobrīd ne.
Cilveks zem manis šīs nedēļas laikā ir izdarījis kaut 1 jēdzīgu darbu. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Jā. Nopirku maizes krāsni @u@
Cilvēks zem manis ir apēdis tik daudz tārpainus ābolus, ka tas viņu vairs neuztrauc -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, es labāk tos ķīmiskos veikala ābolus ēdu, nekā tārpainus.
Cilvēks zem manis ir sasodīti miegains. Es nesaprotu, kas ir ar mani, guļu kādas 16 stundas dienā pēdējo nedēļu... |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Miegaina es esmu tikai skolā .
Cilvēks zem manis grib ēst, lai gan tikko ir paēdis pusdienas -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es tikko ēdu brokastis. Is good. No need for more.
Cilvēks zem manis nesen piedalījās slumber party īsti jaukā mazu bērnu stilā -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neesmu sen tusējies ar maziem bērniem.
Cilvēks aiz manis ierakstīs savu personas kodu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
lilion |
![]()
|
666666-1354pīrādziņš muhahaahah
Cilvēks aiz manis šodien ir salīmējis pirkstus kopā ar momentlīmi ? -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Šodien nē, jūnijā gan gadījās pāris reizes.
Cilvēks zem manis ir grābekļa brālēns. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Kaplis? Dakšas. Nē, dakšas ir sieviešu dzimtē. Nav ne jausmas O_.
Cilvēks zem manis čakli nodarbojas ar ēšanu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 12:08 |