![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, es pati labprāt to iemācītos.
Esmu skumji komiska un man trūkst uzmanības T___T Cilvēks zem manis ir... slīcis purvā -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nein.
cilvēkam aiz manis šeit nepatīk neviens! -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tā nu gan nav. Man patīk cilvēki.
Cilvēkam zem manis arī patīk cilvēki, kaut reizēm tie ir muļķīgi vai ļauni -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
jap.
cilvēks aiz manis ir labestības iemiesojums un ar smaidu kā budam. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Buda smīn...
Cilvēks aiz manis ir ateists. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
AzraelNyx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 26-August 09 From: Salaspils, Latvia ![]() |
Probably since birth.
Cilvēks zem manis spēlē kādu muzikālo instrumetnu? |
FuschichO |
![]()
|
Jā
Cilvēks zem manis baidās no vecuma vājprāta -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I will humbly wellcome it!
Cilvēks zem manis ienist medus. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vienkaarshi nepatiik. minimaali pienjemams liekas tikai nepaarcukurojies un shuunaas. ieniist? deeljkam?
cilveeks zem manis ir atvaljinaajumaa. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Postjacked. 9_6 Manās aprindās gan to sauc par brīvlaiku, ne atvaļinājumu, bet princips tas pats, tā kā jā, esmu. Cilvēks zem manis labi slīd uz ledus! This post has been edited by Kikyou: Aug 27 2009, 12:16 |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Yup^^ Sevišķi, ja kājās ir slidas.
Cilvēks zem manis šobrīd jūtas apšņākts. |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Neee_
![]() Cilveex zem manis ir aizdomaajies -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
ahaa, aizdomaties vai esmu aizdomajies.
cilveks zem manis grib but kaut kur citur, bet nemil karstumu. -------------------- i'm pretty.
|
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
nee es pagaidam negribu uz turciju
![]() cilveeeks zem manis ir bezjuutigs monstrs kam nekas neruup. -------------------- |
Deivids |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 26-February 09 From: Latvian ![]() |
naa, nepatik kad mazas zurcinas galina.
cilveks zem manis baidas iet uz frizetavu. -------------------- i'm pretty.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 09:53 |