![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
visnotaļ taisnība, tomēr tas ļoti ''atkarājas'' no garastāvokļa!
![]() cilvņš zem manis šovakar brauks ''pašīberēt''/padejot uz kādu klubu! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nope, I'm quite dead
Cilvēks zem manis cieš no tuvāko cilvēku uzmanības trūkuma -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
screw `em! I feel fine!
![]() cilviņš zem manis pēc horoskopa ir dvīnis (gemini)! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nop, esmu viens nešpetns skorpiņš!
cilvēkam zem manis paziņu lokā dominē kāda noteikta horoskopa zīme (man - ūdensvīri) -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man dvīņi. Pats arī tāds.
Cilvēks zem manis tikko labi izgulējās -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, iesmērēja matos basmu
cilvēks zem manis ir krāsojis matus ar hennu un/vai basmu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
nop, nav vēl līdz šim sanācis!
![]() cilviņš zem manis ir iemīlējies ... ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
FuschichO |
![]()
|
Tas ir visai plaša rakstura jautājums. Iemīlēšanās asociējas ar smadzeņu zaudēšanu. Ja man jautātu, vai es mīlu- es teiktu, ka jā. Piemēram ēst, māsu, un vēl šo to un dažu labu.
Cilvēks zem manis gan mīl romantiski un neprātīgi This post has been edited by FuschichO: Sep 13 2009, 17:55 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
eh, romantiku piekopt neprotu. neprātīga esmu visu laiku
cilvēks zem manis mīl mani -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ha-haa, gribeeji naakosho arii pati postot?
![]() cilveeks zem manis klausaas radio nabu |
JnVbt |
![]()
|
nop, klausos tikai mūziku kas kompī
![]() cilviņš zem manis ir ''garastāvokļa cilvēks'' ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
Tenma |
![]()
|
totāli, pilnīgi un galīgi
cilvēks zem manis ir pēdējā laikā aizmirsis skolā/darbā lietussargu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
nop, nekas tāds nav gadījies!
cilviņam zem manis patīk sarkastiski joki! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
bingo.
cilveekam zem manis garsho viini. |
Tenma |
![]()
|
reizēm
cilvēks zem manis regulāri patērē sauszupas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 05:19 |