![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nea, izmantoju tikai tad kad rodas galēja nepieciešamība!
![]() cilviņš aiz manis katrā lietā un notikumā vienmēr spēj saskatīt kko smieklīgu! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nuja, citādi jau nevar.
Cilvēks aiz manis, sen nav bijis uz nevienu nopietnu vīru tusiņu :3 ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nekad!
![]() cilvēks zem manis uzskata mani par nopietnu vīru ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ar esosho bildi profilaa? tachu neesi Inga Saule?
![]() cilveeks zem manis ir bijis vismaz divaas avaarijaas |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nav gadījusies tāda ķibele.
![]() cilvēks zem manis arī ir Inga ar esosho bildi profilaa? tachu neesi Inga Saule? Inga esmu, bet nekāda Saule gan nē!![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Esmu Ingas māsa.
Cilvēks zem manis mēdz līst iekšā svešā mājā pa logu naktī, turklāt slepeni This post has been edited by FuschichO: Sep 17 2009, 22:15 -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nu nēē! šijos laikos tā var nopietni ''pa kaklu norauties''!
![]() cilviņam zem manis ļoti patīk fantazēt! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Tenma |
![]()
|
jā, ļoti ierasta nodarbe kopš bērnības - ja pēkšņi sāku smieties un apkārt nekas komisks nav noticis, tad vai nu atceros, vai fantazēju. man nežēlīgi patīk sevi izklaidēt ar komiskām ainiņām
cilvēks zem manis arī mīl fantazēt -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mana atbilde ir copy-paste no tavas atbildes.
Cilvēks zem manis rotaļājas ar plastilīnu -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Paskatos biksēs,plastalīns!
Paņemu paostu,pagaršoju,pfu - sūds. Labi vien ir,citādi būtu jādomā,kāpēc biksēs ir plastalīns. Cilvēks aiz manis iet uz strelkām. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
uz ko tādu?
cilvēks zem manis man paskaidros -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
Strelka ir sarunāts kautiņš. Duelis, bet biežāk grupējums pret grupējumu. Foršākie rajona pacani mācētu tēlaināk paskaidrot.
Cilvēciņš zem manis ada cepuri -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
man rokas pa līkām priekš adīšanas!
![]() cilviņš zem manis ies uz Marylin Manson koncertu! ![]() ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nope. he piu anywayz.
cilvēks aiz manis mīl taisīt ēst. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
FuschichO |
![]()
|
jā, reizēm jā. Man patīk taisīt kaut ko advandētu- tad ir forši
cilvēks zem manis ir kristietis -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 00:34 |