![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Daljeeji/nosaciiti. Kaadreiz esmu kristiits, bet ne visaam dogmaam piekriitu/ne visas kanoniski pienjemu. Arii uz bazniicu dodos tikai beerees/kaazaas.
Cilveeks zem manis parasti dzer chefiira stipruma teeju. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
biki neiebraucu tevis teiktajā, bet parasti es dzeru vidēja stipruma liepuziedu tēju!
![]() cilviņš zem manis spēlē Tekken/SoulCalibur! -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Uz drīmkāsta varētu Shemnue uzraut, roms un emulators jādabū.
Cilvēks pēc manis domā konsoles > pc. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
grūti pateikt ...tomēr neapšaubāmi ka spēļu tirgū tās aizvien vairāk sāk dominēt pār pc ... man pagaidām pietiek ar ps2!
![]() cilviņš zem manis priekšroku labāk dod mmorpg nekā rpg spēlēm -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nekad neesmu spēlējusi mmorpg. Rpg gan do like.
Cilvēks zem manis vispār nespēlē kaušanās/šaušanas/action spēles -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir būts, tik liels fail tur, ka nav kur likties īsti.
Cilvēks zem manis ir teļa ola. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Cilveeks zem tevis nav telja ola. Ja feils ir par lielu, atliek tikai paraadiit cik nenormaali awesome ir tavs devums.
Cilveeks zem manis ir saacis preicaaties par summaam mazaakaam kaa 10 ls. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
quakvamare |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 3-September 08 ![]() |
jaa.
cilveeks zem manis necies homofobus(es neciesu!) |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es neesmu homofobufobs. Man pilnīgi vienalga par homofobiem tāpat kā man ir vienalga par homoseksuāļiem.
Cilvēkam zem manis ir zila cepure This post has been edited by FuschichO: Sep 22 2009, 20:16 -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
varbūt ir, bet varbūt arī nav ... bet katrā ziņā ja arī būtu tad diez vai vilktu ...
![]() cilviņam zem manis patīk seriāls ''Soprāno ģimene''/''The Sopranos'' -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
Kikyou |
![]()
|
Nē, jo neesmu pat vienu sēriju līdz galam redzējis.
Cilvēkam zem manis labāk garšo cepts nekā vārīts. |
Arts |
![]()
|
Gaļa jā.
Cilvēks aiz manis rullē. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 00:34 |