![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, jo man te grūti vispār kaut ko pārbīdīt. Divas durvis + nepārbīdāms skapis istabā, nav pārāk daudz variantu. :/
Cilvēks zem manis ir dzērājs. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Neeee...
Cilēks zem manis spētu apest citu cilvēku. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
es ceru, ka es nekad nenonākšu tādos apstākļos, lai man tas liktos pieļaujami
![]() cilvēks zem manis arī rēķinās ar to, ka ekstremālos apstākļos cilvēki mēdz izdarīt daudz ko, ko nekad no laba prāta nedarītu. -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
ne
cilveks zem manis seenjo This post has been edited by Sushi: Oct 13 2009, 20:27 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nu jā, sēņot gadās ik pa laikam.
Cilvēkam zem manis garšo sviesta beciņas saceptas kopā ar vistas filejas gabaliņiem un papriku un pēc tam pārlietas ar uzkarsētu, sabiezinātu saldo krējumu. Un ar kus-kusu. :B -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nav gadījies kko tādu ēst, bet izlasot man saskrēja pilna mute ar siekalām un sāka burkšķēt vēders!
![]() cilviņam zem manis salst kājas ... -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
atgādina to veco anekdoti... bet nesalst!
cilvēks aiz manis zin, par kādu aņuku es runāju -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Your poison, your trip...
![]() Cilvēks zem manis nav cilvēks. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Laikam jau tomēr ir, atbilstu standarta sugas īpatnībām.
Cilvēks zem manis grib iedzert siltu persiku tējiņu. :3 (Es to tūlīt darīšu xD) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ēdu vistu ar rīsiem...
Bet vispār šobrīd nogalinātu dēļ labas persiku tējas... Cilvēks zem manis labi gatavo. This post has been edited by Kikyou: Oct 14 2009, 15:03 |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Vistu ar rīsiem... plovu, vai?
Jā, gatavo, un labi, ja vajag. Cilvēks zem manis grib lidot. Fiziski. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, labprāt, varbūt vienīgi labākos laikapstākļos
Cilvēks zem manis gatavojas pārmaiņām -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Not rly... Cilvēkam zem manis vidēja bale skolā/uni ir zemaka par 7. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tagad ir! >:3
Cilvēks aiz manis dzied! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Dziedāja "what a wonderful world"
Cilvēks zem manis neķītri izklaidējas -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 10:48 |