![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
I <3 PUSSY!
Cilvēkam zem manis patīk gaiļi. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Daļēji pareizi x3 Kaķi man arī patīk
Cilvēks zem manis kādu stalkerē -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet es zinu kādu kas stalkerē. Esmu arī kādreiz stalkerējusi pati.
Cilvēkam zem manis ir riktīgi pohujistiska attieksme pret visu -------------------- |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Nop, ja man būtu pohujistiska attieksme pret visu, tad kas būtu ar anime?
Cilvēkam zem manis patīk rakstīt sms labāk nekā runāt pa telefonu -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nee, neesmu sms cilveeks.
Cilveeks zem manis veelas, lai vareetu sev paveeleet aizmigt dazhu minuushu laikaa. EDIT: heh, ieleca pirms manis This post has been edited by Sigfa: Oct 26 2009, 22:39 |
Koneko |
![]()
|
SO true!
Sorry, ka ielēcu pirms - ja zinātu, tad nedarītu tā... Cilvēkam zem manis patīk mērcēties vannā ^^ -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, sevišķi ar kādu un kaut ko smaržīgu. (kaķis arī skaitās
![]() Cilvēkam zem manis ir pēgazs pa galvu iespēris -------------------- |
Koneko |
![]()
|
Ouch! Ja tā būtu, tad es droši vien neatcerētos, ne? xD
Cilvēkam zem manis negaršo piens This post has been edited by injansoul: Oct 26 2009, 22:59 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
To mēdzu dzert un ēst.
Cilvēku zem manis var viegli nobiedēt. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Koneko |
![]()
|
Nosacīti - mani mēdz biedēt normālas lietas, bet atstāt vienaldzīgu tas, ko vairums uzskata par biedējošu. It depends I guess...
Cilvēkam zem manis nepatīk randiņi x3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Tie reizēm ir stindzinoši. Atkarīgs no otra cilvēka.
Cilvēks zem manis sirgst ar nezināmu alerģiju -------------------- |
Koneko |
![]()
|
Man pēdējā laikā tā tiešām šķiet, jo es skolā šķaudu bez acīmredzama iemesla!
Cilvēks zem manis nekad nav dejojis uz DDR -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ir gadījies lēkāt pa kaut kādu dance pad, absolūts fail, neesmu spējīga ātri kustēties (protams, refleksi ir izņēmums).
cilvēks zem manis arī ir visnotaļ neveikls -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 1-October 07 From: Rīga ![]() |
apgalvojums ir nepatiess, esmu pat visnotaļ veikls
![]() Cilvēks zem manis atcerās visas policijas akadēmijas daļas? O_o -------------------- Yosh! Searching for One Piece! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Um... 6 filmas, multene un serials... visas vilmas man ir uz vecam VHS. :3
Zilveks zem manis nezin ka "He is the ONE"! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 06:34 |