![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hm...
Pagaidam laikam tā ir sanācis, bet kā būs šonedēļ gan nezinu. Cilvēks zem manis ir liepu laipotājs. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kāpšana kokos nav mana spožākā iemaņa, bet vispār patīk.
cilvēks zem manis prot rāpties pa virvi -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Arī.
Cilvēkam zem manis ir pumpēšanās mānija. |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
līdz noteiktai robežai
![]() cilviņš zem manis katru vakaru nododas regulāriem treniņiem (pašmāju/sporta zāles) -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Noooooooooope.
cilvēks zem manis interesējas par HTML un JavaScript. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tas pavisam noteikti ietilpst manā interešu lokā specialitātes dēļ.
Cilvēkam zem manis ir kāds lielisks piedāvājums māksliniekam -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jā, radīt vairāk mākslu, lai man būtu sīvāka konkurence.
Cilvēks zem manis tagad ies radīt mākslu. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tieši tā
Cilvēks zem manis nespēj domāt ne par ko citu, kā tik par to, kas viņam būtu jādara -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tagad, jā, tuvojas semestra beigas, sesija, visi dod mājasdarbus. Pat rīt ieskaite Augstākajā matemātikā par atvasināšanu un sakarā ar to milzonīgs mājasdarbs, kam vēl taisos ķerties klāt! O____O A. es sēžu i-netā bļins!
Cilvēks zem manis balsos par Lembergu, ja viš piedalīsies saeimas vēlēšanās. -------------------- |
Bendžamins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 29-May 09 ![]() |
Man veel dazi gadi jaapagaida lai vareetu piedalities veleshanaas
![]() Cilveeks zem manis savu pasreizejo noskanojumu raksturotu kaa - ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
varbūt, kgan vairāk kaut kur pa vidu starp
![]() ![]() cilvēks zem manis šonakt gulēja vismaz 8 h This post has been edited by Tenma: Nov 25 2009, 22:25 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Aizgāju kā ņerga pusnaktī gulēt un piecēlos 7.10. Es guļu daudz par daudz.
Cilvēks zem manis māk savaldzināt abu dzimumu cilvēkus ar savu deju. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
hmmm... ļaujiet padomāt. Laikam tā ir gadījies. Bet es izvairos no dejošanas. Man liekas, ka es nemāku kustēties.
Cilvēks zem manis šodien piedzīvoja kaut ko mistisku -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I wuz like:
"Doh! Mājas darba Materialu pretestība, here ya go!" And he'z like: "WTF? Moments jābut NULE!" And I wuz like: "Wait wut? Pretspēka nav un "lietus list, veidojas bedre" !!!" And he'z like: "NO U! GTFO!" And I wuz like: >:C ... Cilvēks zem manis pastastis par savu dienu... |
FuschichO |
![]()
|
Es pateicu, savam iedomu draugam, lai viņš mani pamodina tieši pusdivpadsmitos. Tā viņš arī izdarīja. Tad es devos uz akadēmiju un sāku zīmēt litogrāfiju. Tad es devos uz zīmēšanas stundu un uzzīmēju aktu, tad es aizgāju "paelpot svaigu gaisu" un mācību diena noslēdzās ar manu lemuru atrādīšanu datorgrafikas pasniedzējam. Braucot autobusā mājup, es redzēju meiteni, kas labi iederētos kādā kristīgā gleznā kā madonna. Ejot mājup izdomāju kārtējo nederīgo naudas kāšanas plānu. Kad iegāju mājas pagalmā, satiku savu vārda māsu, kas negaidītā kārtā bija ieradusies ciemos. Mājās es mēģināju barot kaķēnus, sēdēju internetā un uztaisīju tēju. Mamma mani nobāra par to, ka pazaudēju cimdu. Es gan domāju, ka viņš atradīsies. Man vēl jāpilda mājasdarbi.
Cilvēks zem manis pastāstīs par savu vakardienu This post has been edited by FuschichO: Nov 26 2009, 19:49 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:56 |