![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nā, drīzāk par rītdienu. :3
Nindzjas nemāk noķert cilvēku zem manis. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tas tāpēc, ka ņindzas arī ir atbaidīti no manas humora izjūtas.
Cilvēks zem manis gribētu būt ņindza. This post has been edited by dmonster: Nov 27 2009, 16:38 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Hmm.. laikam. Vienkārši lielisks cīnītājs. Jebkāds, tikai ne sumo, dzudo un wrestlinga.
Cilvēks zem manis jau ir lielisks cīnītājs -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Hāh, mans ar. Tikai ne karošanas izpratnē cīnītājs.
Cilvēks zem manis interesējas par ninjutsu. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Īpaši neinteresējos par ņindzu prasmēm, bet tas, ko viņi māk izdarīt gan patīk.
Cilvēkam zem manis nācies kauties ar kādu, verbāli vai fiziski, jo tas bijis baigais maita. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Daudz pamatskolā, tagad gandrīz nekad.
Cilvēks aiz manis ir izturīgs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
Cilvēks aiz manis ir izturīgs. i got balls of steel cilvēks aiz manis neplāno brīvdienās(šodien,rīt) iet arā -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
dmonster |
![]()
|
Neplānoju gan, domāju krāsot griestus, māksloties un spēlēt dotu.
Cilvēks zem manis lielākoties dzīvo pa mājām. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, šogad tā vien sanāk.
Cilvēks zem manis ir burtotājs. |
Yanka_ronin |
![]()
|
Noteikti, valodas ir mans treidmarks =P
Cilvēks zem manis ir arī cipargalva. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ja ar to domāts labs rēķinātājs, tad man piemīt samērā laba cipargalva according to Latvijas standarti
Cilvēks zem manis pa nakti nodarbojas ar muļķībām un pa dienu guļ Es laikam to jau reiz jautāju -------------------- |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
pilnīga patiesība
![]() cilvēks zem manis vēlas sniegu.. ![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
dmonster |
![]()
|
Sezona tam pienākusi, gribas lielas baltas kupenas un aukstu laiku, lai var iet uz kalnu slēpot.
Cilvēks zem manis ir slēpošanas piekritējs. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Yanka_ronin |
![]()
|
Jāāāāā!!! *acīs iemirdzas četrstarainas zvaigznītes*
Cilvēks zem manis ir slidošanas piekritējs. |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
zināmā mērā jā. ^^
Cilvēkam zem manis šobrīd ir auksti. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:05 |