![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
šobrīd nē, bet pieņemu ka pēc kādas stundas vai divām pirmās man sāks salt pēdas
![]() cilviņam zem manis ''ļaunākais ienaidnieks'' ir zobārsts -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē.
Un vispār rīt beidzot eju pie zobārsta (kā man nepatīk tās garās rindas, ka divus mēnešus iepriekš jāpierakstās...) Cilvēks zem manis ir ZIRGĀ! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pag, pēc dažām minūtēm būšu
Cilvēks zem manis ir mīkstmiesis This post has been edited by FuschichO: Nov 29 2009, 23:49 -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nosacīti, parasti esmu gatavs piekāpties, bet, ja man uzbrauc kaut kāds idiots, tad protams, ka tik pat došu pretī.
Cilvēks zem manis nebaidās no konfrontācijām ar nepatīkamiem cilvēkiem. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Viss atkarīgs no tā, cik nepatīkamiem, un ar cik biezu ādu.
Cilvēks zem manis šodien daudz ēd. -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nosacīti, pēdējā laikā cenšos ēst aizvien mazāk. To ko apēdu tāpat nostrādāšu šodien.
Cilvēkam zem manis patīk sportot/nodarboties ar fiziskām lietām. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Peldeeeeeeet *___*
Cilvēkam zem manis sports mīļākā nodarbība.(man ir XD) -------------------- |
dmonster |
![]()
|
Patikt patīk, bet mīļākā gan nav. Dodu vairāk priekšroku matemātikai, lai gan tā nepadodās tik, cik vajadzētu.
Cilvēks zem manis mācās, lai iegūtu labas atzīmes skolā. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Arī, jo man par to maksāja tad, kad gāju skolā. Tagad- arī maksās, ja būšu vislabākā.
Cilvēks zem manis tūlīt will respawn -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
25s vēl...
Cilvēks zem manis nemīl savu onkulu. |
FuschichO |
![]()
|
Ja ar to bija domaats onkulis, tad man pilniigi vienalga par vinju/vinjiem. Tad jau laikam nemiilu
Cilveeks zem manis nemiil savu tantis -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
tantis ir onkulis peec dzimummainjas operaacijas?
![]() .. bet gan jau ka tantes, un nekaada iipasha naida vai baigaas miilestiibas ne pret vienu no dziivajaam jeb jau aizgaajushajaam man nav ![]() cilveeks zem manis lieto shnjaucamtabaku |
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
uj, nee, mani tādas lietas neaizrauj....
![]() Cilvēks aiz manis pašreiz ir badā. ![]() |
dmonster |
![]()
|
Drīzāk jau labi paēdis.
Cilvēkam zem manis garšo izsmalcināti ēdieni. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, bez smalcināšanas var iztikt
![]() cilvēks zem manis gan ēdienu smalcina -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 02:03 |