![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ar zobiem.
Cilvēks pēc manis savu ēdienu norij. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Patīk izbaudīt ko taisos gremot.
Cilvēks zem manis ēd visu, kas pagadās priekšā. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
Iespējams, ka ir bijis arī tā. xD
Cilvēks aiz manis vienmēr ēd brokastis. This post has been edited by Mai: Dec 2 2009, 22:51 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tieši tā. Turklāt es no rīta pierijos tā, ka uz akadēmiju veļos nevis eju. Tā ir pareizi!
Cilvēks zem manis grib ananasu -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
ALU!
Cilvēks aiz manis arī grib. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Gribu, bet diemžēl nevaru, pēc 6 stundām būs jāštelē kompji kopā
![]() Cilvēks aiz manis ar nepacietību gaida ziemassvētkus This post has been edited by sunder: Dec 3 2009, 03:23 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē
cilvēks zem manis šodien brauks prom -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Palikšu tepat vien.
Cilvēkam zem manis patīk ceļot uz ārzemēm. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Hideki-E.D.Z |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 31-December 07 ![]() |
Ja patik!!! bet sen nekur nav buts
![]() cilveks zem manis ieteiks man kadas 90.gadu animes ko noskatities |
Mai |
![]()
|
nē, es iesaku to darīt nākamajam cilvēkam aiz manis, jo man tā ir diezgan tumša bilde.
![]() Cilvēkam aiz manis patīk melot. |
dmonster |
![]()
|
Ja par melošu var uzskatīt sarkastiskus, skaidri nepatiesus izteikumus par katru ikdienas notikumu, tad jā, man patīk melot.
Cilvēks zem manis ir sarkasma cienītājs. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Mai |
![]()
|
Zināmā mērā jā.
Cilvēks aiz manis nesaprot sarkasmu. |
dmonster |
![]()
|
Ja "sarkasms" neaprobežojas ar "Eu, Kaspar, kāpēc tu esi tāds lohs?", tad līdz šim ir paticis.
Cilvēks zem manis ir visai saprotošs. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
Jā, laikam
Cilvēks zem manis stāsta visiem galīgas muļķības ar ļoti nopietnu seju. Visi tic. -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mmm, nedaudz aktiera dotību, un pārliecināt var gandrīz dajebkuru par dajebko.
Lai ko cilvēks zem manis stāstītu, to citi bieži uztver nopietni, lai cik ļoti es reizēm gribētu viņus sasmīdināt. P.S. Nē, tas nav tas pats, kas iepriekšējais. This post has been edited by Yanka_ronin: Dec 4 2009, 17:36 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 22:13 |