![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, diemžēl tā ir.
Cilvēks zem manis izbauda debešķīgu nedēļas nogali -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ir ok.
Cilvēks zem manis ir apmierināts ar sevi pašlaik. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Mai |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 7-January 08 ![]() |
Gandrīz.
Cilvēks zem manis pašreiz kaut ko plāno. |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Darīt neko nevaru, tāpēc atliek vien plānot.
Cilvēkam zem manis patīk relaksējoša mūzika. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Man patīk daudzpusīga mūzika, kas atbilst manai pašreizējai nodarbošanai vai emocionālajam stāvoklim.
Cilvēks zem manis man pateiks kādas grupas viņš klausās. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Neteikšu!!!!!
Cilvēks zem manis normālos apstākļos neizmanto vairāk par trīs punktiem, izsaukumzīmēm un vienu jautājumzīmi pēc kārtas. |
dmonster |
![]()
|
NĒ GAN!!!!!!! Latviešu valodas skolotāja tik daudz vismaz iemācija............... citādāk sāk izskatīties pēc My Immortal.
Cilvēks zem manis pateiks, ka dzīve ir skaista pat bez glow in the dark vampīriem. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
varbūt tu biji domājis glow in the light? Es vakar apēdu tostermaizi un teicu, ka dzīve ir skaista. Man blakus nebija neviena vampīra
Cilvēks zem manis ēd ābolmaizi kalnu ieskautā mājiņā -------------------- |
dmonster |
![]()
|
Taisnība ir, nepareizi pateicu. Gan jau, ka fandoms mani par to nogalinās.
Ēdu ābolu pīrāgu privātmājā Siguldā. Ja būtu sniegs, nebūtu tik traki. Cilvēkam manis patīk taisīt garšīgus ēdienus. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Um... ne...?
Cilvēks zem manis grib nolikt plusmas mehaniku manā vietā! |
dmonster |
![]()
|
Nesaprotu īsti kādā kontekstā tas ir.
Cilvēkam zem manis patīk fizika. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Suuure..
Cilvēks zem manis fano par yuri. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
dmonster |
![]()
|
Phe, necik nefanoju, bet yuri labāk kā yaoi šā vai tā patīk.
Cilvēks zem manis dod priekšroku divdzimumu romancēm savā privātajā dzīvē. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
A es neteikšu. C:
Cilvēks zem manis ir nabaga studentiņš. -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Meh, jā, pagaidām vēl nabaga. Jā.
Cilvēks zem manis grib lidot. Lidmašīnā. Pie stūres, nevis pasažiera sēdvietā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 22:12 |