![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā
Cilvēks zem manis ir šodien daudz paveicis -------------------- |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jāā labi izgulējos un 5 stundas nosēdēju autobusā (arī izgulējos)
Cilvēks zem manis gaida brīvlaiku |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jā, jo tad varēs ļoti daudz zīmēt un nebūs jātaisa prezentācijas, un jāgatavojas ieskaitēm, un katra diena būs kailā piektdiena.
Cilvēks zem manis ir kaut ko plānojis brīvdienām. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Like, Guleet, un gatavoties sesijai X__X
Cilveeks zem manis garlaikojas programmeeshanas nodarbiibaas(ja tam taadas ir, protams :3) -------------------- |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, lielākoties es tur spēlēju minesweeper (ja vispar aizeju uz to lekciju). Nemaz nerunasim pa 3 dažādām matemātikām.
Cilvēkam zem manis garšo mandarīni. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ēst var
Cilvēks zem manis šonakt pavadīja savu laiku salstot kaut kur ellē ratā -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ja... plūsmas mehanika ir elle...
![]() Cilvēks zem manis negribētu but tagat manā vietā! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man pietiek ar savu vietu, tāpat pietiekami apjucinoši
![]() cilvēks zem manis grimst pārdomās -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
tā ir neatņemama mana dzīves sastāvdaļa
![]() cilviņš zem manis jau ir ieplānojis ko darīs pa Jauno gadu -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Nē, tāpat zinu, ka nedarīšu neko.
Cilvēks zem manis skaļi dzied sabiedriskajā transportā. -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Skaļi dziedu mājās, uz ielas, kad nav neviena apkārt, un brīžos, kad es nerunāju vai neguļu. Cieņa pret nepazīstamiem cilvēkiem man ir pietiekami, lai viņus netraucētu ar savu apburošo dziedājumu.
Cilvēkam zem manis arī patīk dziedāt. This post has been edited by dmonster: Dec 9 2009, 22:29 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Jā, daru to kopš bērnu kājas un, hey, arī labi padodas.
Cilvēks aiz manis cenšas gūt Ziemassvētku noskaņu. ![]() -------------------- ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Ne, vella.
Cilvēks zem manis Ziemassvētkus uzskata tikai kā papildus brīvdienas. -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Priekš Ziemassvētkiem ir kads specials noskaņojums?
Cilvēkam zem nanis ir paranoja. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nav gan.
Cilvēks zem manis izveidos 8835. postu šai topikā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 18:19 |