![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Neesmu laimīgs. :C
Cilvēkas zem manis šobrīd guļ. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, man blakus divi fizikas maģistranti raksta laboratorijas darbiem protokolus
cilvēks zem manis arī spiedīgi jūt semestra beigu gala tuvošanos -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kas ir semestris? HA HA HA!
Cilvēkam zem manis ir nepareizi gulēšanas paradumi. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man vispār neeksistē gulēšanas paradumi. jau vairāk kā divus gadus dzīvoju ārpus jebkāda iekšējā pulksteņa, kas sūtītu gulēt
cilvēks zem manis ar;i ir kaut kur pakāsis savu bioloģisko pulksteni -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā
@sunder. Kā es tevi saprotu. Beidzot uzsniga sniegs (zinu gan, ka daudziem nepatīk). Ja viņš vēl pāris dienas paturēsies, tad es varēšu piepildīt savus jaukos plānus un būt vēl laimīgāka. Cilvēkam zem manis ir obligāti jāmācās, citādi visi mirs šausmīgā nāvē, bet viņš to nedara -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
JĀ,JĀ,JĀ VĒL!
Cilvēks aiz manis taisa parādus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jap, jāizlasa un jāsataisa viskautkādi mēsli gan skolai, gan pēcstundu padarīšanām, uz priekšu netieku, jo sēžu internetā.
Cilvēkam zem manis arī internets traucē strādāt. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, tas ir vaajpraats, laikam esmu atkariigs : / mani gan mierina fakts, ka ne tuvu neesmu vieniigais. No otras puses buut muljkjim muljkju viduu arii nav nekaads mierinaajums...
Cilveeks zem maniim jau ilgaaku laiku apzinaas, ka shodien ir taa pati diena, kas vakar. This post has been edited by Sigfa: Dec 14 2009, 01:30 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kas vispār šodien pa dienu?...
Cilvēks zem manis guļ neregulāros režīmos. Kad gribu, tad guļu... |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
bingo. par kad gribu, tad gulju. tik neatkariigi no manis iemesli dazhreiz ietekmee, kad negulju.
![]() cilveeks zem manis pa laikam noskataas veelreiz vecos shovus |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Monty Python skaitās?
Cilvēks aiz manis skatās melnbaltas šausmu filmas. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Vislaik ir gribējies, nekad nav sanācis.
Cilvēks zem manis filmas vairāk nolādē internetā un noskatās mājās, nekā iet uz kinozāli. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Mēdz būt arī savādāk?
Cilvēks aiz manis pārāk daudz streso -------------------- |
Tenma |
![]()
|
protams
cilvēks zem manis arī iestājoties aukstam laikam tiecas uz likšanos ziemas miegā (lasīt - guļ aizvien vairāk) -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
lasīt neko nelasu, bet guļu tā kā lācis un pa dienu knābāju kā zvirbulis
![]() cilviņš zem manis nedēļas nogalēs/tusiņos noraujas no ķēdes -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:23 |