![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neeju uz tusiņiem.
Cilvēks aiz manis grib nemirstību. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
tikai ne to. Mūžīgu jaunību un spēku gan (nu tipa ķermenis nenoveco no brīža, kad sasniedzis savu apogeju, vnk sirdspukstu skaits beidzas)
Cilvēks zem manis gan vēlētos būt nemirstīgs -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nemirstiigs es noteikti negribeetu buut, es gribeetu vareet izveeleeties to dienu kad mirstu (droshi vien peec paaris tuukstoshu gadu dziives zustu ponts dziivot, liidz tam gan es gribeetu paaaleeties)
cilveeks zem maniim beerniibaa domaaja (vai domaa veeljoprojaam), ka veelas nomirt pirms kljuust vecs |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
jap, es laikam būšu ļoti slima vecumā. Kinda do not want.
Cilvēks zem manis ir apvainojies -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, kamdēļ gan?
Cilvēks zem manis jūtās slinks... |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
līdz ar ziemu nāk arī slinkums ...
![]() cilviņs zem manis ies uz balli -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
FuschichO |
![]()
|
definē balli. Bet nu es varētu teikt, ka jā
Cilvēks zem manis paskaidros, kā novērst Skype gļuku -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ja ar gljuku tu domaa skype tendenci visiem tavaa vaardaa pazinjot, ka tu vinju gribi, tad jaa, varu izpaliidzeet.
cilveeks zem maniim nemaz negribeeja sheit postot, tikai paskatiities. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Uz to pusi velk, bet sireālu postu trūkums man izraisīja vēlmi to darīt.
Cilvēks zem manis gribētu patēlot Persijas Princi un veikt sarežģītas un uzjautrinošas akrobatiskas kustības. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
ja ar gljuku tu domaa skype tendenci visiem tavaa vaardaa pazinjot, ka tu vinju gribi, tad jaa, varu izpaliidzeet. cilveeks zem maniim nemaz negribeeja sheit postot, tikai paskatiities. Ui, cik daudz uzmanības uzreiz. ![]() Gļuks tomēr cits- jaunās ziņas parādās history vidū nevis beigās. Un jā- PoP hell yeah!!! Māku arī šo to. Laikam. Cilvēks zem manis prot skriet pa sienām -------------------- |
Maalis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 1-October 07 From: Rīga ![]() |
Ir mēģināts, bet zini... diez ko nesanāk
![]() Cilvēks zem manis vakar skatījās hokeju un izdzēra vismaz vienu alus kausu! :] -------------------- Yosh! Searching for One Piece! |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Hokeju neskatījos, jo to daru tik tad, ja ar ģimeni un ciemiņiem jāskatās vai fonā kāds troksnis vajadzīgs. Alu kā tādu nedzeru, pilnīgi un galīgi negaršo.
Cilvēks zem mani gribētu pamēģināt kādu sveštautu Juri pret bortu izsmērēt. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē. D:
Gļuks tomēr cits- jaunās ziņas parādās history vidū nevis beigās. Tev gadījumā datoram nebija datums nomainījies? Ja tev piemēram datums pārmainās uz es nezinu, 2010. gada 3. janvāri, tad tev ziņas, kas sūtītas tai laika periodā, kad nepareizs laiks, vislaik rādīsies beigās un jaunās ziņas būs vidū. Un tas turpināsies līdz tam 3. janvārim. Cilvēks zem manis ir pacifists! |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Krucifists.
Cilvēks aiz manis gribētu būt kiborgs. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
Jā, jo tad man šobrīd nesaltu plaukstas!
Lai gan īstenībā, nē, es labāk gribu jaunus radiatorus savā istabā. Un apsildāmu grīdu. Un virtuvi skapī. Cilvēks zem manis ir lidvāvere. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:24 |