![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Aha. Ar virsskaņas aizdedzes reaktīvajiem dzinējiem (SCRamjet).
Cilvēks zem manis ir slidvāvere. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā, ar zaļām daiļslidošanas slidām!
Cilvēks zem manis ir vesels kā rutks! |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Bet protams, tik no aukstuma plaukstas, pēdas un tievā zarna nosalušas un amputētas.
Cilvēks zem manis ir slims kā krupis. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
galīgi nē, ja nu vienīgi prātā cilvēks zem manis vēl nav pabrokastojis This post has been edited by FuschichO: Dec 18 2009, 12:01 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā ir. Nez vai arī brokastošu, nu jau pusdienlaiks gandrīz...
Cilvēks zem manis cep piparkūkas ziemā. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
reizēm
cilvēks zem manis arī necieš salu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neciešu vēju salā.
Cilvēku aiz manis aizpūš. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
*Whoosh*
Cilvēks zem manis piekāva Vējamāti. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Bellzy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 14-November 09 From: Rīga ![]() |
Iespejams
![]() Cilvēks zem manis grauž nagus ![]() -------------------- I can make your ass bleed.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, bet mana copy-pasta gan.
Cilvēkam zem manis ir copy-pasta -------------------- |
dmonster |
![]()
|
Copy-pasta ir
Cilvēks zem manis ēd copy-pastu ar lāzerdakšām. This post has been edited by dmonster: Dec 19 2009, 21:12 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ēdu tikai garšīgu copy-pastu.
Cilvēks aiz manis nodarbojas ar merkantilismu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Jā, ja sanāks.
CIlvēks zem manis nodarbojas ar pastāvīgu izgudrošanu. |
Kikyou |
![]()
|
Jā, pastāvīgi izgudroju atrunas, lai nedarītu neko produktīvu.
![]() Cilvēks zem manis vēl nav gulējis. |
dmonster |
![]()
|
Īstenībā gulēju tīri labi.
Cilvēks zem manis guļ pārāk daudz. Es guļu pārāk daudz, ffffff. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:21 |