![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pamodos šorīt neparasti agri, pat agrāk nekā darba dienās un bez modinātāja.
Cilvēks zem manis ir "The Human Spirit vs. the Big Bad Archnemesis" (piem, TTGL) tipa anime piekritējs. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nez... man mēdz patikt dažādi žanri, bet arī šim nav ne vainas
![]() cilvēks zem manis uzskata, ka laba cilvēka daudz nevajag -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
horoševo dolžno biķ mnogo
Cilvēks zem manis aplipina citus ar neārstējamām slimībām -------------------- |
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
vienīgi dažreiz ar stulbumu
![]() cilvēks zem manis vēl nav iesvētījis savus draugus ar sniega piku -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Sniegu aiz kakla vai apenēm.
Cilvēks aiz manis dabūja aiz apenēm. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nē, nedabūja. Pie manis šobrīd īsti pat nav sniega.
Cilvēks aiz manis šodien uzzīmēja pašportretu. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nā. Es vispār tādus ļoti, ļoti reti kad zīmēju.
Cilvēks zem manis ir saguris. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Skolas Ziemassvētku Balle beidzās 12.00, mājās biju 1.00, cēlos 8.30, visas malas sāp, bet jūtos pārāk fantastiski, lai būtu saguris.
Cilvēks zem manis ir pilns enerģijas. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ne gluži. Gulēju tikai līdz pusdienlaikam, jo ārā slepkavojoša saule, kas mani pamodināja.
Cilvēks zem manis mīl lecamauklas. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
es gribu! gribu, gribu lecamauklu! Man nav T__T
Cilvēks zem manis šodien darīs ko svarīgu -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Er, diez vai. Labākajā gadījumā uzcepšu rulleti priekš 24., bet pat to nezinu, vai darīšu.
Cilvēks zem manis prot ripot kā ola. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Yus, pa sniegu. Vakar. Yeee~ Pilna seja. Bļē.
Cilvēks zem manis mīl šokolādes salavečus. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Labāk šokolādes zaķus.
Bet ja man tagad piedāvātu šokolādes salaveci, priecātos. Cilvēks zem manis piedalīsies Ziemassvētku galda klāšanā. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ņemot vērā, ka olas ripo šķībi greizi, tad nē. Ripoju taisni jebkurā situācijā.
Cilvēkam zem manis patīk gan izpildīt, gan skatīties akrobātiku. This post has been edited by dmonster: Dec 22 2009, 17:01 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:21 |