![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Nop, esmu skaidrā, bet galīgi debīls.
Cilvēks zem manis ir uz lopa, if you know what I mean. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē
Cilvēks zem manis ir lops -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dažreiz esmu.
![]() Cilvēks aiz manis valda pār lopiem. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
I AM YOUR KING, BUILD ME A CASTLE.
Cilvēks zem manis uztaisīja Trojas lopu. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē.
Cilvēks zem manis pagājušajā dzīvē bija lops. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nezinu, neticu pārdzimšanai vai whatsoever.
Cilvēks zem manis grib sev draugos niggu. :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Paldies, nē, pietiek.
Cilvēks zem manis grib sev draugos aziātu (tos es arī galīgi neiesaku, ja vien neesiet noskaņoti klausīties melanholiskā vaidēšanā) This post has been edited by FuschichO: Jan 2 2010, 02:02 -------------------- |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ir jau draugos daudz aziātu. Un nav viņi melanholiski.
Cilvēks zem manis vēl nav atgājis no jaungada onigiri mīcīšanas buma. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kas tas tāds?
Cilvēks aiz manis paskaidros. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jā!
Onigiri: ![]() Cilvēks zem manis māk taisīt japāņu paiku. Japāņu paika man garšo vislabāk. >:I |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Šo to prot gan.
Cilvēks zem manis pavada pārāk daudz laika youtubē. -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
What is this magical jewtube thou speaketh of? Reti eju iekšā.
Cilvēks zem manis grib pats izveidot, kaut kādu interneta lapu. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
Daļēji- I did it
Cilvēks zem manis grib kļūt režisors -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Cilvēks gribētu gan, bet talants - nulle.
Cilvēks zem manis pats gatavo sev ēst, visas ēdienreizes dienā. -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
Ēdienu iegūstu no virtuves, nezinu kā tas te gadījās.
Cilvēks aiz manis ir ķeceris. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:47 |