![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Indivīds, vismaz savās acīs, ko domā citi es nezinu.
Cilvēks zem manis slīgst skumjās par drīzajām brīvlaika beigām. -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nebūs garlaicīgi.
Cilvēkam aiz manis brīvdienās ir kaut kas uzdots. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Papildus stundām ir, parastajā skolā nav.
Cilvēks zem manis šogad kārtīgi mācīsies, jo tam jābeidz 12. klase. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nē.. Bet kārtīgi jāmācās jo jānoliek Sesija I un Sesija II.
Cilvēks zem manis apēdīs kaut ko labu šodien. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
gan jau
cilvēks zem manis labprāt patērē sauszupas -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, taisu kārtīgu ēdienu, ar izņēmumu, ja ir vēls un negribās troksni taisīt virtuvē, tad arī tās sauszupas ēdu.
Cilvēks zem manis ir bijis zzzzzzzzemeņu laaaaaukā. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
nē, bet gribētos.
cilvēks aiz manis jaunajā gadā ir apņēmies ... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, šogad laikam neesmu neko apņēmusies. Lūk.
Cilvēkam zem manis ir gaismas zobens. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Varbūt. Šķiet, ka ir... jā. Ir
Cilvēks zem manis raksta ar spalvu un īpaši sajauktu tušu mmmmmm... zemeņu lauks... *Fuschi iztaisno muguru tikai tad, kad kuņģa saturs krīt no mutes ārā. Vai kad apnīk strādāt lolololol* This post has been edited by FuschichO: Jan 3 2010, 17:37 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, rakstu ar pildspalvu kā VISI ĪSTI CILVĒKI nevis TĀDI SAMAITĀTI FRĪKI KĀ TU!!!! ;______;
Cilvēks zem manis ir gatavots no liellopu gaļas. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Kāds kanibāls teica, ka cilvēku gaļa pēc garšas līdzinās liellopu gaļai. Es gribū būt taisīts no jūras aukstajām uzkodām.
![]() Cilvēks aiz manis pastāstīs dažus kvantu fizikas likumus. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nūūūū...
[spied te] Bet vienmēr jau var: [spied te] ![]() ![]() Cilvēks aiz manis izbauda ziemas priekus. (Slēpo, pikojas, brauc ar ragaviņām, ceļ sniegavīrus.) This post has been edited by ReD_FoXy: Jan 3 2010, 22:08 -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Laikam jau
Cilvēks zem manis ēd saldējumu arī ziemā :3 P.S. Un cilvēka gaļa garšo pēc cūkgaļas, tas kanibāls, kas teica, ka pēc liellopa, laikam cilvēku nebija ēdis. -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Saldējumu var ēst visu cauru gadu.
Cilvēks zem manis atsakās ēst noteiktos laikos. P.S. Tigra: personīga pieredze ar cilvēku desām bijusi? -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es arī esmu dzirdējusi par cūgkaļas un cilvēkgaļas līdzību. Arī par anatomisko un ģenētisko līdzību.
Es ēdu, kad vien man dod ēst. Omnomnomnom. Tāpēc esmu liela, resna, apaļa kā lielas tantes pakaļa lalalalala Cilvēks zem manis dezinficē citus cilvēkus -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:49 |