![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Eammm.... emmm....... Amm.. Atvainojiet, ko?
Cilvēks zem mani izmanto xtube [*angelface*] -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nē, izmantoju jūdu tūbi.
Cilvēks aiz manis animi skatās no straumēm. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aha, jau kādu mēnesi, jo mans vecais laptops ar .mkv nedraudzējās, bet .avi relīzes jāgaida ilgāk.
Cilvēks zem manis ir noguris. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
aga, apjucinājies, izčortojies un nežēlīgi noguris. psiholoģiski.
cilvēks zem manis ieliks kādu jautājumu, kas prasas pēc atbildes This post has been edited by Tenma: Jan 14 2010, 12:53 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
cilvēks zem manis ieliks kādu jautājumu, kas prasas pēc atbildes mani spēc kur ir šausmīgāk- realitātē vai internetā?! -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Internets rāda kā dzīvei ir jākalpo.
Cilvēks aiz manis jūtas melanholisks. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
nezinu, drausmīgi nogurusi laikam nav melanholiski.
Cilvēkam zem manis sprāgst acis -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aha. Jāiet gulēt.
Cilvēks zem manis gan neies gulēt. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tik ātri tas nebūs, man šonakt ir tuss ar tēju, un rīt nav jāceļas, jeeeee.
cilvēks zem manis arī tusē ar tēju. -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Tieši tā, spamot vakaros ar tēju ir interesantāk, citādi vienam garlaicīgi.
Cilvēku aiz manis šonakt spamojot apēdīs vilki, jo tie meklē vientuļos spamerus vakariņām... |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, man nāk miegs, vnk es drusk pārēdos, tāpēc drusk pagaidu, pirms eju gulēt
![]() cilvēks zem manis ar reizēm pacenšas kko garšīgu pārēsties -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ilgi nebiju ēdusi baltmaizi. Vakar piestūmu māgu, protams, dažādās kombinācijās
Cilvēkam zem manis ir tārpi vēderā -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nav gan. :3 Kad biju bēbis un saēdos smiltis, tad gan uz laiku bija.
Cilvēks zem manis raksta Dienassgrāmatu! ![]() -------------------- |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nav ne mazākās vēlēšanās kko tādu darīt
![]() cilviņam zem manis jaunais gads ir iesācies ar slimošanu ... ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
FuschichO |
![]()
|
Nē, esmu no dzelzs... drīzāk bez dzelzs. Anēmija nav slimība manā skatījumā.
Cilvēkam zem manis vecāki runā par biolaukiem un metāla īpašībām -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:27 |