![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ne tikai
cilveekam aiz manis patiik bool B=false; if (B.toString().length < 5) {..} stils -------------------- Because i can!
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nē , man nepatīk ko es iepriekšējā postā redzēju
Postotājs aiz mani nav cilvēks! -------------------- No name superhero
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hell yeah - es neesmu cilvēks xD
cilvēks aiz manis ir cīsiņnēsātājs -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Tas izklausās divdomīgi, bet teikšu ka JĀ!
Cilvēks aiz manis ir fetišists -------------------- No name superhero
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
true, tas visnotalj ir spambots
cilveeks aiz manis miil spambotus -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
protams, i love myself.
cilvēks aiz manis ienīst savu darbu -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nee! jo tie traucee dziivot
necilveeks aiz manis neuzskata par vajadziigu slauciit dibenu! -------------------- |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
false
fck this timing Cilvēks aiz manis katru dienu dzer kafiju This post has been edited by Drink: Aug 10 2007, 16:29 -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
katru DARBA dienu.
cilvēks aiz manis ienīst iepirkties -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
true, jo nav nauda!
cilveeks aiz manis pelna daudz naudas -------------------- |
Drink |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
FALSE !!!!
Cilvēkam aiz manis patik BMW -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Wrong. Nepatīk gan.
Cilvēkam aiz manis patriez sāp galva. This post has been edited by xikes: Aug 10 2007, 16:35 -------------------- |
ETM |
![]()
|
false
cilveeks aiz manis veiks acu operaaciju kaadam citam cilveekam -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
false
cilvēks aiz manis dievina saspraudes This post has been edited by +Chibi+: Aug 10 2007, 16:35 -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
Nope, esmu neitrāls pret tām
Cilvēks aiz manis ir nolēmis visu savu dzīvi veltīt alkohola iznīcināšanai -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 19:03 |