![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
-------------------- Because i can!
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Nezinu, kko domājis cilvēks virs manis, bet gan mani vecāki, gan es ar to (runāšanu par biolaukiem utt.) nodarbojos regulāri. :>
Cilvēks zem manis ir kvantu fiziķis. This post has been edited by Yanka_ronin: Jan 20 2010, 18:44 |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu gandrīz - elektriķis
![]() Cilvēks aiz manis juta, ka es ar savu biolauku to uzrunāju un piespiedu to ierakstīt te spamu ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Jā, tiktiešām.
Cilvēks zem manis dzer piparmētru tējiņu. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, graužu baltmaizes batona galu. Tas man atgādina, nevienam negaršo batona gali un tos vienmēr mēģina citiem iesmērēt. Mans brālis bija gudrs, teica - ēdīsi daudz galus, kad izaugsi, būs lielas krūtis! 13 gadus vēlāk sapratu, ka tas bija galīgs bulšits. :| Ak dievs, tiešām, nepamanīju, hahahahahaha. Kongrāts mums visiem. Cilvēks zem manis arī bērnībā bieži tika apčakarēts. |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Lielākoties apčakarēts. Ak, rūdījums, rūdījums, tik jaunā vecumā...
Cilvēkam zem manis ir lielas ambīcijas. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
reiz bija. tad apdomājos, ka vispār jau tās nav manējās ambīcijas
![]() cilvēks zem manis arī kādreiz ir smagi izšķirojis savus mērķus un sapņus -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
nekas tāds smags uz sitiena nenāk prātā
![]() cilviņš zem manis ir slimojis ar plaušu karsoni -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
kaut kad bērnībā
cilvēks zem manis jūtas noķēris kādu nešpetnu bacili -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
ir pārāk auksts.
cilvēks aiz manis ir pārsalis. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Neesmu.
Cilvēks zem manis meklē pazudušo dēlu. |
Tenma |
![]()
|
cik zinu, man nav dēla, kur nu vēl pazuduša
![]() cilvēks zem manis meklē pazudušo dēli -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nezaudeju, bet tomēr mekleju labu ozola deli.
Cilvēks zem manis ir roza čuska. |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
nē, diez vai
cilvēks aiz manis ir skolotājs kaut kādā ziņā -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Jā! Es esmu skolotājs. Tātad, tā kā es esmu skolotājs tev jāklausa manām pavēlēm un jāsauc par sensei! Tā kā es esmu skolotājs, kuram tev jāklausa desmitreiz palecies, pie reizes ar kreiso roku berzējot punci!!
Cilvēks zem manis ēd mandarīnu mizas. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |