![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Edu.
Person below me is a newfag and can't triforce! ▲ ▲ ▲ This post has been edited by Keydan: Feb 2 2010, 15:25 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
▲
▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ I lernt how to triforce. Cilvēks aiz manis veicina kultūru saplūšanu. This post has been edited by Arts: Feb 2 2010, 16:12 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nē, neveicinu kultūristu izplūšanu
cilvēks zem manis domā, ka eiropa mūs nesapratīs -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Mūs? EIROPĀ? Ahahahahahahahahaha...
*it hurts* Cilvēks zem manis is slimojis pedejo 2 nedeļu laikā. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Varbūt. Es nezinu. Kas skaitās slimība?
Cilvēks zem manis pelna kaudzi naudas -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kaut nu tā būtu!
Cilvēks zem manis garlaikojās. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Nē! es lasu one piece mangu un gaidu māsu lai varētu ēst lazanju
Cilvēks aiz manis domā, ka visiem kaut kas nav kārtībā ar galvu. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nē, gluži otrādi- man nav kārtībā ar galvu
Cilvēks zem manis ceps karbonādi nao -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Es gribētu.
Cilvēks aiz manis jās uz zirgu muzeju! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, man pajāt.
(badumtšsss) Cilvēks zem manis ir zirgu muzejs. |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Not true, es pedejo reizi zirgu redzeju paris gadus atpakal.
Cilveks zem manis eed kakas kaa konfektes, un ar to pelna lielu naudu. |
Arts |
![]()
|
Kāpēc man vajadzētu naudu, ja ēstu kakas? Dzīvotu kanalizācijā.
Cilvēkam aiz manis patīk J. Poruka daiļdarbi (emo). -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
Man labāk patīk Valtera Krūškopja daiļrade. Nē, tad nav tas Valters, par kuru tu iedomājies.
Cilvēks zem manis parādīs savu voodoo This post has been edited by FuschichO: Feb 23 2010, 19:31 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Man nav voodoo, tikai mojo.
Cilvēks zem manis ir apmaldijies! GTFO! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
nav 3 priežu, kurās apmaldīties
![]() cilvēks zem manis spēj apmaldīties 3 priedēs -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 01:14 |