![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sephy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 15-October 08 ![]() |
nē, man ir labas orientēšanās spējas.
cilvēks zem manis prot dejot. -------------------- There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
|
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
hell yeah!
![]() ![]() cilviņš zem manis vienmēr grib uzspiest savu viedokli citiem -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
nē, man ir labas orientēšanās spējas. I loled Jā!!! Mans viedoklis ir tāds, ka visiem mani jābaro ar eklēriem! ![]() Cilvēks zem manis dolbās no meditācijas. -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
galvenais, lai laba orientācija ![]() nā, kaut gan laikam vienreiz nejauši ir gadījies aizdziedāties vienu lipīgu meldiņu pāris stundas iespējams līdz meditācijas līmenim ![]() cilvēkam zem manis ir pavasaris galvā This post has been edited by Tenma: Mar 2 2010, 13:54 -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Ja skaitīt pilnīgi izpūrušus matus.. Jāh
Cilveks zem manis.. negaida pavasari? -------------------- |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Negaidu. Nevajag man grēku plūdus uz ielām un sāli, kas sabojās manus apavus.
Cilvēkam zem manis riktīgi kaitina MLA standarti, jo profiem anyway ir savi fetiši un perversijas, kuras neatbilst tiem standartiem. This post has been edited by Rune: Mar 11 2010, 01:40 -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mani tie pagaidām laikam neskar
![]() cilvēks zem manis grib man pa ausīm sadot -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
šobrīd nav ne mazākās vēlēšanās kko tādu darīt
![]() cilviņš zem manis ir tā iztusējies tā ka ausis džinkst vēl pāris dienas pēc pasāciena -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahaha neee es sen neesmu cilvēkos bijis. Patiešām sen.
Cilvēks zem manis ir dzēris. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Blakus stāv alus. Ja to izdzertu, neskaitītos dzēris vēl...
![]() Cilvēks aiz manis ir nostrādājies un noguris. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tenma |
![]()
|
noguris bez īpašas nostrādāšanās. vnk panīkums
cilvēks zem manis ir nogarlaikojies -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
JnVbt |
![]()
|
njā tas gan .. nets pat sāk apnikt
![]() ![]() cilviņš zem manis ir aizrāvies ar ūdenspīpi -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
no way. Tas likās jautri 14 gadu vecumā, bet, kad saproti, ka tie ir tikai erotiski dūmi, kas nedolbī, bet tik un tā bojā veselību vēl vairāk kā cīgas, tad vairs nav jautri.
Cilvēkam zem manis ir netīri mati un viņš piestrādā par santehniķi -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Mati man ir tīri, but par santehniku es laiku pa laikam stradaju!
![]() Cilvēks zem manis ir slepkava... |
Tenma |
![]()
|
īpaši vasarās. mušas un citus tamlīdzīgus radījumus vajāju un nogalinu!
cilvēks zem manis šogad jau ir redzējis kādu pamodušos mušu -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:50 |